UFC

(VIDEO) Nije mogao vjerovati čemu svjedoči: Pogledajte kako je Rogan reagirao nakon što je Strickland uzdrmao Adesanyu

Joe Rogan

 Screenshot (twitter, Just The Fights)
Najpopularniji UFC-ov komentator požalio je jer nije otputovao u Sydney

Pobjeda Seana Stricklanda nad Israelom Adesanyom sama po sebi veliko je iznenađenje, a pobjeda nokautom u prvoj rundi možda bi predstavljala još veće iznenađenje. Strickland je bio jako blizu da pred sami kraj prve runde završi donedavnog prvaka srednje kategorije, a vjerujemo da mu nitko nije davao šansu da se nešto takvo dogodi.

Koliko je iznenađujuća bila sekvenca u kojoj je Strickland uzdrmao Adesanyu, govori nam i reakcija Joea Rogana. Joe je proteklog vikenda u svom studiju organizirao takozvani ‘‘Fight companion‘‘ u društvu Bryana Callena, Brendana Schauba i Sama Tripolija, a sva četvorica bili su vidno iznenađeni krajem prve runde.

‘‘Oh, moj Bože! Oh, moj Gospodaru!‘‘, bili su povici koji su se ponavljali jedan za drugim, a djelovalo je kao da će Strickland uistinu završiti Adesanyu. ‘‘Izzy‘‘ je ipak uspio izdržati do kraja runde i borbe je otišla do samog kraja.

Strickland je na koncu slavio jednoglasnom odlukom sudaca i postao je novim prvakom UFC-ove srednje kategorije, a Roganova rekacija širi se društvenim mrežama. Po završetku meča, Rogan je bio fasciniran Stricklandovim nastupom.

‘‘Ovo je zbilja ludo. ‘Izzy‘ je bio bolji možda u jednoj rundi, ali po meni čak niti u toj jednoj. Bože, volio bih da sam tamo. Da sam barem tamo.‘‘, poručio je Rogan.

Najpopularniji UFC-ov komentator već nekoliko godina ne sudjeluje na UFC-ovim ‘‘PPV‘‘ eventima koji se održavaju izvan teritorija SAD-a, pa je tako propustio i spektakl u Sydneyju. Očito je požalio zbog toga, ali sumnjamo da će promijeniti svoju odluku samo na temelju ovog eventa i Stricklandove pobjede.

Linker
02. svibanj 2024 07:22