UFC

(VIDEO) Nokaut za dobro jutro: I borci muha kategorije mogu brutalno nokautirati!

Schnell vs. Pantoja
 screenshot
Jedan krasan primjerak nokauta dolazi nam s današnjeg UFC Fight Nighta u korejskom Busanu. Njegov autor je Alexandre Pantoja, brazilski borac muha kategorije koji je tako završio borbu protiv Matta Schnella.

Ova dvojica timskih kolega iz 24. sezone Ultimate Fightera bili su plasirani unutar Top 10 poretka muha kategorije, ali unatoč tome njihova borba našla se na uvodnom programu priredbe u Busanu. To zapravo nije bila loša odluka za fanove koji vole popratiti program od početka jer je borba od prve sekunde donijela akciju.

Pantoja je od početka bolje pogađao, a koliko god se činilo da Schelll to dobro podnosi, njegova brada otkazala je nakon nešto više od četiri minute borbe u prvoj rundi. Unutar jedna otvorene razmjene udaraca, bio je brži i precizniji, a Schnella je pogodio tako da su mu se noge figurativno odsjekle. Pao je na pod i borba je bila gotova.

Brazilac se možda već u idućoj borbi može nadati borbi za titulu, posebno u trenutnoj situaciji gdje je ista oduzeta Henryju Cejudu te će se za nju boriti Joseph Benavidez i Deiveson Figueiredo.

Linker
14. travanj 2024 21:54