UFC

(VIDEO) ‘Nokautirao me, ali ovo je moja priča o osveti‘: Pogledajte novu najavu UFC 281 eventa

Alex Pereira

 Screenshot (youtube, Ufc)
Sve smo bliže spektaklu koji UFC organizira u kultnom Madison Square Gardenu

Velika očekivanja bila su nametnuta pred UFC 280 event, a može se reći kako je event i opravdao očekivanja. Ovog vikenda slijedi nam nešto slabiji program, ali zato već sljedećeg vikenda UFC nudi novi spektakl.

UFC 281 event je koji će se održati u Madison Square Gardenu, a predvodit će ga Israel Adesanya i Alex Pereira. Priča između njih dvojice već je svakome itekako poznata. Brazilac je Adesanyu dvaput nokautirao dok su obojica nastupali u kickboksu, ali Adesanya se nedugo nakon toga u potpunosti posvetio MMA-u i brzo se prometnuo u velikana tog sporta.

Pereira je sve do prošle godine harao kickboksom, ali onda se i on odlučio posvetiti MMA-u i potpisao je ugovor s UFC-om. Tri pobjede u tri nastupa i spektakularni nokaut protiv Seana Stricklanda omogućili su mu napad na titulu. Zasluženo ili ne, nije niti bitno, jer svi želimo gledati ovaj meč.

Adesanya nije borac koji borbu odvodi u parter niti se služi hrvanjem. Izzyjev fokus uvijek je na borbi u stojci i zato će biti zanimljivo vidjeti kako će se nositi s borcem koji ga je dvaput nokautirao s podosta većim kickboksačkim rukavicama. Treba napomenuti kako je Adesanya bio itekako ravnopravan u tim mečevima, a u drugom meču zapravo je bio i osjetno bolji sve do nokauta.

U meču protiv Pereire tražit će šestu obranu titule u srednjoj kategoriji, dok bi se Alex Pereira UFC-ovim pojasom isprofilirao kao jedan od rijetkih boraca koji je dolazio do najvećih titula u kickboksu i MMA-u.

Do eventa nas dijeli osam dana, a UFC je na svom YouTube kanalu pustio novu najavu. Pereiru se ne može baš čuti u toj najavi, jer Brazilac ne govori engleski, a Israel Adesanya poručio je.

‘‘Ubojice su prisutne, a ja sam spreman za bilo koga! Nokautirao me, ali ovo je moja priča i radi se o osveti.‘‘

Uz isječke nekih od njihovih najspektakularnijih poteza, UFC je pažnju posvetio i sunaslovnoj borbi večeri između Carle Esparze i Zhang Weili, kao i meču između Dustina Poiriera i Michaela Chandlera. Promo video nije predug, ali isplati se pogledati, a to možete učiniti klikom na video ispod ovog teksta. Uživajte.

Linker
18. travanj 2024 11:53