UFC

(VIDEO) Nova snimka otkriva sav McGregorov bijes: ‘Na spavanju ćete oboje umrijeti!‘

Conor McGregor
 Stacy Revere/Getty Images/AFP
Malo je za reći da je Irac nakon teškog poraza u potpunosti izgubio kontrolu

Mnogi će nakon završetka UFC 264 priredbe zaključiti kako je Conor McGregor pokazao svoje pravo lice. U njegovim medijskim istupima teško možemo odrediti što je realno, a što je gluma. Kad je uistinu "good guy", a kad je "Notorious"? No, kad je u fizičkoj, a vjerojatno i još većoj mentalnoj boli sjedio uz ogradu kaveza nakon poraza od Dustina Poiriera, teško je i pretpostaviti da mu je bilo do glume. Puno je realnija ona verzija da je pokazao svoje najgore lice.

Već u samoj izjavi koju je dao Joeu Roganu mogli smo osjetiti frustracije i bijes, a sam Dustin je na konferenciji za medije rekao kako tu nije rekao niti približno teške riječi poput onoga što je govorio prije toga, a što UFC-ove kamere nisu snimile ili još uvijek nisu emitirali. No, netko od osoba iz prvih redova je snimio trenutak na koji se možemo samo zgroziti.

Dok je trajalo proglašenje pobjednika, a nakon toga i Dustinova izjava, Conor je pokazivao prstom prema bračnom paru Poirier, imitirajući znak pištolja te je govorio:

"U snu ćete dobiti svoje. Na spavanju ćete oboje umrijeti. Ti i tvoja gospođa. Ovo nije gotovo!"

Vjerojatno je Dustin to čuo pa je Joeu Roganu, odmah pri početku intervjua, rekao da zatraži Conora komentar, na što je on rekao da će Irac doći na svoj red te je intervju odrađen.

Conor je nakon toga uistinu odradio svoj intervju, uz žestoke uvrede upućene Dustinovoj supruzi, a i cijelo vrijeme dok je iznošen na nosilima je nešto vrlo bijesno govorio uz gestikulacije rukama. Nećemo se začuditi ako se i tako nešto uskoro pojavi u javnosti.

Ipak, i dalje ostaje pitanje je li i ovo sve dio McGregorove igre, odnosno je li već krenuo graditi priču za eventualnu četvrtu borbu, kakvu je Dana White zapravo već najavio? S njim zapravo ne možemo biti sigurni, no kako god bilo, ovo je zvučalo jezivo.

Linker
19. travanj 2024 20:17