UFC

(VIDEO) Novo lice McGregora na 'pressici': Nekada ludi Irac i Kauboj sve iznenadili ponašanjem

Conor McGregor, Dana White i Donald Cerrone
 screenshot
Dugo očekivana službena konferencija za medije pred UFC 246 priredbu je održana. Conor McGregor i Donald Cerrone izašli su pred fanove i medije te najavili svoju borbu. Iako nije bilo žestine i provokacija, kakvima su se neki možda ipak nadali, prisutne je dvojac uz društvo Dane Whitea ipak dobro zabavio.

Na samom početku ovog događanja, Dana White je rekao kako siječanj inače nije mjesec u kojem nude velike priredbe, no kako su sada odlučili ovu godinu, koja dolazi odmah nakon najuspješnije u povijesti, otvoriti spektaklom.

Već prvo iznenađenje bilo je to što Conor McGregor nije kasnio, a osim toga nije ponio niti bocu svog Proper 12 viskija. Nije propustio doći jako lijepo odjeven, a ponašanje se nastavilo na ono kakav je cijelog tjedna. McGregor je bio pristojan, uljudan, ponizan, smiren i potpuno pod kontrolom cijele situacije. Oni koji su se nadali kako će vidjeti starog "ludog" Conora su vjerojatno ostali razočarani.

Donald Cerrone došao je sa šeširom koji je u kombinaciji s rasvjetom u dvoranu skrivao njegovo lice i tako stvarao određenu mistiku, a zanimljivo je kako je neko kraće vrijeme morao čekati na prvo pitanje upućeno njemu. Sve je tako prošlo u jednoj prijateljskoj atmosferi, no karizma oba borca rezultirala je time da su se prisutni ipak mogli zabaviti putem njihovih izjava. Provokacija tako nisu bile potrebne.

Cijelu konferenciju za medije možete pogledati ispod teksta, a najbolje izjave i najave tijekom dana na Fight Siteu.

Linker
03. svibanj 2024 14:17