UFC

(VIDEO) Očekujte ovakve stvari: Pogledajte za kakve spektakularne nokaute je sposoban Paul Felder

Felder vs. Castillo
 screenshot
Paulu Felderu nije dugo trebalo da se iskaže kao jedan od najboljih, ali i najatraktivnijih boraca UFC-ove lake kategorije. On je zapravo već u svom drugom nastupu u promociji pokazao za kakve je izvedbe sposoban, kad je efektnih i ubojitim udarcem nokautirao Dannyja Castilla. Pogledajte kako je to izveo.

Felderu je borba protiv Castilla bila ukupno druga u UFC-u i to nakon što u svom debiju baš i nije oduševio te je tek podijeljenom odlukom sudaca savladao Jasona Saggoa. Sve što u toj borbi nije prezentirao, uspio je odraditi 3. siječnja 2015. godine, kad je na UFC 182 priredbi odradio spomenutu borbu.

Bio je to vrlo zanimljiv okršaj nadolazećeg i tada još uvijek neporaženog Feldera protiv veterana iz Teama Alpha Male, uz vrlo uzbudljivu i akcijom nabijenu prvu rundu. Jednako tako nastavilo se i u drugoj, da bi nakon isteka druge minute sve završilo. Felder je prepoznao trenutak za pogoditi "spinning back fist", odnosno slobodnim prijevodom rečeno, kružni udarac šakom. On je bio toliko jak i precizan da je odmah onesposobio Castilla za nastavak borbe, a fanovima pokazao za što je sposoban "Irish Dragon" iz Philadelphije.

Prije nego ovog vikenda uđe u kavez i odradi, na papiru nevjerojatno uzbudljivu, borbu protiv Dana Hookera te putem nje pokuša osigurati svoje mjesto u Top 5 lake kategorije, pogledajte ovu prekrasnu izvedbu koja mu je donijela i prvi od njegovih do sada zarađenih pet bonusa. Njome putem svog Instagrama časti UFC.

Linker
19. travanj 2024 08:56