UFC

(VIDEO) Održana posljednja UFC 269 sučeljavanja, Whiteu pune ruke posla oko razdvajanja boraca

Oliveira vs. Poirier

 screenshot (YouTube, UFC)
Svi sudionici i sudionice UFC 269 priredbe ne mogu dočekati da sve napokon krene

Ceremonijalno vaganje za UFC 269 priredbe jednim je dijelom podsjećalo na vaganja kako su izgledala nekad. Ona kad smo jedva čekali da vidimo kako borci i borkinje izgledaju pred svoje okršaje. Naravno, ne može to biti jednako kao prije, budući da se ovdje, kao što sam naziv kaže, radi o ceremonijalnom vaganju, Joe Rogan nije nabrijan kao nekad, a i popratna glazba je daleko od efekta koji je činila ona nekadašnja. No, neka sučeljavanja ipak su vratila onaj dobri stari duh.

Posebno se tu misli da sudionike glavnog programa, gdje je Dana White imao posla pri gotovo svakom sučeljavanju. Očito je da svi jedva čekaju na posljednjoj PPV priredbi u 2021. godini pružiti ono što se od njih očekuje.

"Ovo je najveća borba. Platio sam što sam trebao, imam još jednu planinu za popeti se na nju za ultimativni pogled. Sudbina ne radi pogreške. Idemo!", najavio je borbu protiv Oliveire izuzetno nabrijani Poirier, dok je prvak pokušavao malo smiriti tenzije i okrenuti se Bogu.

Žestok je bio pogled oči u oči sudionica sunaslovne borbe, dok su njihove izjave ipak bile u smjeru zahvalnosti što se nalaze tu gdje jesu.

Ukupno 14 sučeljavanja za 14 borbi, a sve počinje točno u ponoć. Pogledajte i pripremite se!

Linker
20. travanj 2024 09:04