UFC

(VIDEO) Opako sučeljavanje Covingtona i Masvidala: ‘Ovo je njegova posljednja večera!‘

Colby Covington i Jorge Masvidal

 screenshot (YouTube, UFC)
Finalno zagrijavanje publike prošlo je onako kako su se iz UFC-a nadali

Odrađeno je i posljednje poglavlje pred početak UFC 272 priredbe, ceremonijalno vaganje pred publikom koja je jedva dočekala na pozornici vidjeti sve sudionike i sudionice priredbe, u prvom planu ipak Colbyja Covingtona i Jorgea Masvidala.

Iz sigurnosnih razloga njima dvojici nije dozvoljeno pravo sučeljavanje jer tko zna što bi se dogodilo da ih se pusti toliko blizu koliko se to inače u ovakvim slučajevima radi. Jednostavno, sve što imaju jedan drugom pokazati morati napraviti u Octagonu. Do tada sve ostaje samo na verbalnom, a posljednje poruke, koje su izrekli nakon što su se tijekom sučeljavanja ponovno glasno prepucavale, bile su jake i značajne.

Masvidal je uz sebe imao Paulina Hernandeza, svog dugogodišnjeg trenera koji je po Jorgeovim pričama u središtu svega što se između njega i Colbyja dogodilo. U pitanju je onaj trener za koga Jorge tvrdi da od strane Colbyja nije bio isplaćen prema dogovoru.

"Ne bih tog tipa nazvao nekim svojim gorkim rivalom nego kujicom. Zato sam ovdje doveo čovjeka kojeg je on prevario, a koji nikad nije bio dio platnog spiska American top Teama. On je moja očinska figura u sportu i životu, ovo radim za njega i sebe", rekao je Jorge uz još malo dodanih uvreda, dok je Colby gledao u drugom smjeru.

Colby je prvo pohvalio povratak Joea Rogana, a onda se okrenuo Masvidalu.

"Večeras 'Street Judas' ima svoju posljednju večeru. Sutra ću ga spojiti na električnu stolicu, povući prekidač i time spržiti njegovo klošarsko dupe te elektrificirati T-Mobile Arenu kao što nikad prije nije bila", poruka je Colbyja.

Kako je sve to izgledalo, najbolje možete vidjeti u videu ispod teksta.

Linker
15. travanj 2024 20:15