UFC

(VIDEO) Opuštanje s obitelji: Stipe prije meča s Cormierom skočio na buvljak

Stipe Miočić na buvljaku
 Screenshot (YouTube)
UFC je u utorak na službenom YouTube kanalu objavio drugu epizodu svog najavnog serijala "Embedded" uoči velikog vikenda u kalifornijskom Anaheimu i UFC-a 241.

U devet minuta videa možete vidjeti kako najveće zvijezde priredbe provode posljednje dane prije velikog nastupa. Prvak u teškoj kategoriji Daniel Cormier sprema ručak za svoju obitelj i opušta se prije odlaska na put.

Stipe Miočić dan prije polaska u Kaliforniju provodi na buvljaku u društvu svoje supruge i kćerke gdje kupuje i cijenka se, ali na način da povećava cijene stvari koje želi kupiti.

Bivši prvak Anthony Pettis se odlučio na opuštanje ribolovom, a jedino Nate Diaz i dalje usavršava posljednje detalje na tatamiju. Samo tjedan dana prije velikog meča usavršava svoj BJJ, kojim bi mogao parirati odličnom protivniku.

U "main eventu" UFC-a 241 Stipe Miočić i Daniel Cormier će odraditi veliki revanš koji za ulog ima titulu UFC prvaka u poluteškoj kategoriji. U sunaslovnom meču ćemo vidjeti povratak Natea Diaza nakon tri godine izvan Octagona. U povratničkom dvoboju će se sučeliti s bivšim prvakom Anthonyjem Pettisom.

Linker
21. travanj 2024 07:37