UFC

(VIDEO) Ovo svi volite pogledati! UFC je složio kompilaciju najboljih finiša u ovoj kalendarskoj godini

Justin Gaethje

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Mnoštvo vrhunskih pobjeda prekidom vidjeli smo tijekom 2023. godine

Jako dobru i jako uzbudljivu 2023. godinu ponudio nam je UFC, ali vodeća svjetska MMA organizacija nije dobro započela kalendarsku godinu. Pomalo je već zaboravljen incident Dane Whitea tijekom proslave Nove godine.

UFC-ov predsjednik imao je lakši fizički sukob sa suprugom i snimljeni su kako šamaraju jedno drugog. Donekle je taj slučaj naštetio reputaciji organizacije, neki su zazivali i otpuštanje Whitea, ali Dana je zadržao svoju poziciju.

Morao je UFC nekako skrenuti pažnju sa svega toga, a to su napravili ‘‘dodavanjem gasa‘‘ i ugovaranjem sjajnih mečeva i evenata. Zbilja smo uživali u onome što je UFC nudio ove godine, a osim vrhunskih mečeva, dobili smo i pregršt vrhunskih finiša u tim mečevima.

Od ‘‘high kicka‘‘ Justina Gaethjea u meču protiv Dustina Poiriera, preko Maxa Hollowayja i nokauta protiv ‘‘Korejskog Zombija‘‘, pa sve do Alexe Grasso koja je senzacionalno ugušila Valentinu Shevhchenko.

Teško je reći tko je došao do pobjede najboljim i najatraktivnijim prekidom, ali nema niti potrebe da biramo. Danas je vrijeme da uživamo, a vjerujemo da ćete itekako uživati u UFC-ovoj kompilaciji najboljih finiša kojima smo svjedočili u ovoj kalendarskoj godini.

Gotovo punih 9 minuta traje video koji se nalazi ispod ovog teksta i stoga nećemo duljiti. Pokrenite video i uživajte u onome što najviše volite kad su u pitanju borilački sportovi!

Linker
25. travanj 2024 23:36