UFC

(VIDEO) Paddy Pimblett iz bolničkog kreveta prozvao Gordona na revanš: ‘Razbit ću mu glavu do kraja godine‘

Paddy Pimblett

 Screenshot (youtube, Paddy The Baddy)
Paddy i dalje smatra da je pobijedio, no svejedno se želi ponovno obračunati s Jaredom Gordonom jer je i sam vjerojatno svjestan loše odluke

Jedna od najgorih, ako ne i najgora sudačka odluka u 2022. godini je bila ona iz meča između Paddyja Pimbletta i Jareda Gordona. Nakon što je prema mišljenju većine Gordon uzeo dvije od tri runde, na kraju je pobjeda ipak otišla na Pimblettovu stranu što je izazvalo bijes fanova.

No, ono što je izazvalo još veći bijes jest Paddyjevo ponašanje nakon meča. Odmah je u kavezu rekao kako to nikako nije bila bliska borba i da je zasluženo pobijedio, a zbog toga ga i danas prozivaju. U meču se ozlijedio te je konačno obavio operaciju, a iz bolničkog kreveta je Gordona prozvao na revanš:

‘‘Kada sam liječnicima rekao da se ozljeda dogodila u prvoj rundi borbe, otprilike u prvoj minuti, pitali su me jesam li tu završio borbu. Rekao sam im da nisam i da sam nastavio još dvije i pol runde. Nisu mogli vjerovati nego su mi rekli da sam trebao sjesti i prekinuti borbu‘‘, rekao je Paddy u videu kojeg je objavio.

‘‘Pitao sam ih jesu li normalni. Mislite li vi da sam ja neka pi**a? Ljudi govore kako je Jared Gordon imao odličan nastup, a to je bilo isključivo jer sam ozlijedio zglob, glupani. A on je nakon borbe bio kao mala curica te je govorio kako je pobijedio u toj borbi. Nadam se da gledaš ovo, je**no pseto. Nisi me mogao pobijediti na moj najgori dan dok si ti bio u najboljem. Do kraja godine mu želim razbiti glavu. Želim revanš, nadam se da će pobijediti Greena‘‘, dodao je.

Jared Gordon se idućega mjeseca bori protiv Bobbyja Greena, a ukoliko pobijedi, ne bi bilo loše gledati ovaj revanš.

Linker
20. travanj 2024 05:42