UFC

(VIDEO) Paulo Costa napadnut na UFC 294 eventu: ‘Moja desna ruka već je u funkciji‘

Paulo Costa tijekom tučnjave u Abu Dhabiju

 Screenshot (twitter, Spinning Backfist)
Brazilskog borca navodno su napali Čečeni koji su se zatekli na tribinama

Paulo Costa trebao se boriti unutar UFC-ovog kaveza na UFC 294 eventu u Abu Dhabiju, ali meč protiv Khamzata Chimaeva morao je otkazati zbog ozljede, a zatim i infekcije lakta. Međutim, Paulo Costa nije ostao bez ‘‘borbe‘‘ u Abu Dhabiju.

Brazilski borac srednje kategorije došao je uživo popratiti UFC 294 priredbu, a tijekom održavanja eventa, ‘‘Borrachinha‘‘ se našao usred opće tučnjave na tribinama.

Nije poznato kako i zašto je došlo do sukoba, ali čini se da je Costa upao u sukob sa Čečenima koji su se našli u publici. Nedugo nakon što su društvenim mrežama prokružile snimke ove tučnjave, Costa se oglasio na Twitteru.

‘‘Nemoj se kačiti sa mnom mali Čečenu. Poslat ću te kući uz udarac ravno po tvom velikom čelu. Moj desna ruka već je u funkciji.‘‘, napisao je Costa.

Pogledom na snimku, vidljivo je kako se Costa brani od naleta nekolicine nepoznatih osoba, a ubrzo je reagiralo i osiguranje. Costa u jednom trenutku baca udarac desnicom, ali redari su ga spriječili prije nego je zadao još pokoji udarac.

Prema navodima MMA Fightinga, Costa nije dobro prihvaćen u Etihad Areni. To ne čudi s obzirom da je otkazao meč protiv Khamzata Chimaeva, ali čak i da je nastupio, svejedno ne bi uživao naklonjenost publike. Khamzat Chimaev miljenik je publike u Abu Dhabiju i Costa jednostavno nije mogao pridobiti fanove u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Nadamo se da nitko nije ozlijeđen tijekom ovog ekscesa, a isto tako se nadamo da će na UFC-ovim eventima biti što manje ovakvih ispada. Jednostavno nikome ne čine dobro.

Linker
29. travanj 2024 18:17