UFC

(VIDEO) Pena i Nunes odradile posljednje sučeljavanje: Pogledajte kako Penina kćerkica čuva leđa prvakinji

Julianna Pena i Amanda Nunes

 Alejandro Salazar/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Derrick Lewis ponovno je bio energičan prilikom sučeljavanja na ceremonijalnom vaganju

Jučerašnjim vaganjem, što službenim, što ceremonijalnim te posljednjim sučeljavanjima, odrađene su posljednje dužnosti boraca uoči večerašnje UFC 277 priredbe.

Amanda Nunes i Julianna Pena predvode event borbom za titulu prvakinje u UFC-ovoj bantam kategoriji, a bit će to revanš nakon što je Pena iznenađujuće slavila krajem prošle godine. Unatoč uvjerljivom porazu, Nunes je ponovno veliki favorit prema mišljenju kladionica, no očekivano s obzirom na njenu reputaciju i sve ono što je radila u mečevima prije tog poraza.

Borkinje su uspješno prošle na vaganju, iako se Pena na vagi pojavila tek dvije minute prije isteka vremena za izvagati se. Možda je to bila samo nekakva taktika prvakinje, a možda je uistinu imala problema sa skidanjem kilaže. Samo ona i njen tim znaju što se dogodilo, no to sada može ostati iza nje.

Pena i Nunes djelovale su svježe i oporavljeno na ceremonijalnom vaganju te su odradile posljednje sučeljavanje uoči borbe. Kao i svaki puta do sada, osjetile su se određene tenzije između njih, ali nije bilo nepotrebnih ekscesa.

Zapravo, ovaj put su kamere zabilježile jako simpatičan detalj. Kćerkica Julianne Pene stala je iza svoje majke te se također postavila u boksački gard, time pokazavši da čuva leđa svojoj majci.

Radi se o gesti koja je raznježila mnoge, ali Julianni Peni nitko neće pomoći u ranim nedjeljnim satima. Sve će biti na njoj, a nema sumnje kako Amanda Nunes dolazi silno gladna i motivirana za osvetu.

Što se ostalih sučeljavanja tiče, uvijek vrijedi izdvojiti Derricka Lewisa. Iskusni UFC-ov teškaš borit će se protiv Sergeija Pavlovicha, a Dana White imao je puno posla da ih spriječi u nekakvoj eskalaciji. Lewis voli biti nešto agresivniji na ovakvim sučeljavanjima, ali Pavlovich nije niti trepnuo.

Brandon Moreno i Kai Kara-France nastavili su u istom tonu kao do sada. Pogledi su djelovali fokusirano i željno borbe, ali uvijek si na kraju pruže ruku i ne stvaraju nepotrebne probleme Whiteu i osiguranju na pozornici.

Event započinje večeras od ponoći i nikako nemojte propustiti još jednu veliku UFC-ovu priredbu.

Linker
19. travanj 2024 00:27