UFC

(VIDEO) Peña: ‘Ne mogu vjerovati koliko je Amanda Nunes razmažena!‘

Juliana Pena i Brian Campbell

 Screenshot (youtube, Morning Kombat)
Prvakinja o zakulisnim odnosima s bivšom protivnicom

Julianna Peña je u prosincu (dvanaesti mjesec) šokirala borilački svijet porazivši do tada nezaustavljivu Amandu Nunes 'submissionom' u drugoj rundi na UFC 269 priredbi. Peña je tada osvojila titulu u bantam kategoriji koju je Nunes držala još od 2016. godine.

UFC je upravo ove dvije borkinje izabrao kao trenerice za nadolazeću novu sezonu 'The Ultimate Fightera', povodom čega je Julianna Peña progovorila za CBS Sports: ''Ona je puno razmaženija nego što sam mislila. Ja sam mislila da sam ja najrazmaženija osoba ikad, diva, a onda sam vidjela što Amanda radi. Moj Bože! To je bila stvar koja me je kod nje najviše iznenadila'', rekla je prvakinja.

Peña se također osvrnula na borbu protiv Nunes: ''Ja mislim da sam zapalila vatru koja joj je sad za petama. Bit će fokusirana kao nikad do sad, čak mislim da će to biti najbolja Amanda Nunes koju smo ikada gledali. To je smiješno jer je rekla da će to napraviti i prije prve borbe''.

Prvakinja je rekla kako je spremna na sve: ''Ovog puta ona dolazi na 110 posto. Dobit ću najbolju verziju Amande Nunes. To je odlično jer sam ja spremna na njenu najbolju verziju, a bila sam i u prosincu (dvanaestom mjesecu). Koji god datum bude u pitanju, a nadam se u rujnu (devetom mjesecu), bit ću spremna za najbolju Amandu Nunes'', zaključila je Peña.

Cijeli intervju pogledajte ovdje:

Linker
26. travanj 2024 06:08