UFC

(VIDEO) Pena se pojavila na konferenciji za medije: ‘Dana, gdje je Amanda Nunes!?‘

Julianna Pena
 screenshot (YouTube)
‘Venezualan Vixen‘ trebala je biti dijelom sunaslovne borbe UFC 265 priredbe

Otprilike tjedan dana prije održavanja, UFC 265 priredba ostala je bez sunaslovne borbe te isto tako jedne od dvije planirane borbe za UFC titulu. Amanda Nunes testirana je pozitivno na COVID-19 i borba protiv Julianne Pene je odgođena za neki kasniji datum.

Ipak, planirana izazivačica pojavila se u Houstonu i to na konferenciji za medije u publici, odnosno među novinarima zaduženim za postavljanje pitanja. I tako je uzrokovala vrlo zabavnu situaciju nakon što je mikrofon došao ispred nje.

"Jedno pitanje za Danu", rekla je Julianna, izazvavši osmijeh predsjednika UFC-a: "Gdje je Amanda Nunes."

White je nakon toga odgovorio da ima COVID-19, na što je Pena dodala kako je čula da je testirana negativno i da nije kasno da se pojavi.

"O da,? Nisam znao. Slušaj dušo, opusti se i uživaj u borbama ovog vikenda. Uskoro ćeš se i ti boriti", dodao je.

Upitala je Pena nakon toga je li riječ o prosincu, odnosno da je tako čula, na što je White odgovorio kako nije siguran.

Prosinac je tek za četiri mjeseca, nije li to možda malo duga odgoda, ako znamo da je borba otkazana zbog COVID-a bez izraženih jakih simptoma? U svakom slučaju, velika je šteta da se bez borbe ostalo.

Juliannino pitanje može u priloženom videu vidjeti na 25:20.

No, odgovor na pitanje gdje je Amanda Nunes se na neki način pojavio. Prvakinja je reagirala putem objave na Twitteru.

"Julianna, jesi li pitala za mene? Ja sam tu u sunčanoj Floridi. Također sam uzbuđena vidjeti te. Nadam se uskoro. Osim toga, izgledaš sjajno večeras", napisala je Amanda, dočekavši još jedan odgovor svoje iduće protivnice.

"Da, pitala sam za tebe. Kada? Kada će biti dobro za tebe? Čula sam od tvoj timskog kolega da baš nisi trenirala niti dok si bila zdrava. Jesi li cijelo vrijeme znala da će se ovako nešto dogoditi?", sad je pomalo žešće upitala Pena.

U svakom slučaju, odgoda od čak četiri mjeseca, ako će se borba uistinu održati u prosincu, uistinu nema smisla, posebno ako znamo da je Pena svoj pripremni kamp u potpunosti odradila, a prosinac bi je prisilio da u cijelosti odradi novi.

Linker
18. travanj 2024 08:53