UFC

(VIDEO) Perry se usporedio s Ngannouom, tražio suradnju s Romerom i zaprijetio Tillu kao nitko dosad

Mike Perry
 Screenshot
"Sretnem li ga, borit ću se s njime na licu mjesta i nitko me neće zaustaviti"

Mike Perry prekinuo je niz od dva poraza i protiv Mickeyja Galla, kako sam kaže, "pokazao da razumije kako doći do pobjede."

Popularni 'Platinum' je u sunaslovnoj borbi UFC on ESPN 12 priredbe jednoglasnom sudačkom odlukom došao do 14. pobjede u karijeri, a zanimljivo je spomenuti i da je ovoga puta u svom kutu imao samo djevojku Latory Gonzalez.

Perry je bio jako zadovoljan onime što je ona odradila, a to se svodilo uglavnom na riječi podrške i asistiranje u pauzama između rundi.

"Napravio sam ono što sam trebao da dođem do pobjede. Mali se došao boriti, ali prevario sam većinu koja mislila da će on pobijediti. Sve sam odradio profesionalno, od treninga, skidanja kilograma... Pogledajte kako izgledam. Izgledam bolje od 99 posto UFC boraca, možda je samo Francis Ngannou po fizičkom izgledu ispred mene", rekao je Perry odmah nakon borbe, a nešto kasnije je i detaljnije progovorio o svojim planovima.

Iako je prvo rekao da mu ne treba nitko osim njegove djevojke, Mike je naknadno ipak iskreno priznao da će pokušati pronaći i neku profesionalnu pomoć. A istu, čini se, želi dobiti u Yoelu Romeru od kojeg traži da ga pripremi za potencijalni meč s Darrenom Tillom.

"Pokušat ću složiti tim s kojim možemo raditi za iduće evente. Želim trenirati s Yoelom Romerom. Želim osjetiti tu srednju kategoriju. Velter je sjajno mjesto za mene, ali stvarno se želim boriti s Darrenom Tillom. Sretnem li ga, borit ću se s njime na licu mjesta i nitko me neće zaustaviti. Zgrabit ću ga i zabit ću mu prst u oko. To govorim javno jer me jednostavno briga za sve", rekao je Perry na press konferenciji u Las Vegasu pa nadodao:

"U životu mi je dovoljna moja djevojka, ali očito znam da ću trebati neku pomoć. Tko zna... Budem li trenirao s Romerom, ne bih imao ništa protiv toga da mi se on nađe u kutu. Ali ja sam danas pokazao da razumijem kako doći do pobjede i nije mi trebao nitko drugi to pokazati", zaključio je Perry.

Linker
26. travanj 2024 02:53