UFC

(VIDEO) Pogledajte borbu kojom je današnji protivnik Darka Stošića izborio UFC ugovor

Nzechukwu vs. Bryant
 screenshot
Kennedy Nzechukwu postao je UFC borac putem sudjelovanja na showu Dana White's Contender Series. Pogledajte kako je izgledao njegov nastup nakon kojeg predsjednik UFC-a nije imao drugog izbora nego mu ponuditi ugovor.

Prije nego danas krene u svoju drugu UFC borbu, u kojoj će tražiti pobjedu protiv Darka Stošića, pogledajmo kako je izgledao nastup kojim je Kennedy Nzechukwu došao do statusa UFC borca. On je naime bio odabran već za prvu sezonu "Contender Series" showa. Tad se borio protiv nekadašnjeg "prvog picka" Ultimate Fighter showa, Antona Berzina, no unatoč pobjedi nije odradio nastup koji bi impresionirao Whitea dovoljno da ga dovede u UFC.

No, Kennedy je pokazao dovoljno potencijala da bi dobio još jednu priliku. U drugoj sezoni uparen je protiv Dennisa Bryanta, a tu je pokazao nešto nakon čega predsjedniku UFC-a nije dao drugi izbor nego staviti pred njega ugovor. Nzechukwu je pokazao koliko opasan može biti i podosta brutalno je završio svog protivnika.

Borba je završila pri završetku druge minute, kad je Nigerijac prvo pogodio svog protivnika nogom u glavu, a onda iskoristio priiku za završiti borbu. Loša vijest po Stošića je što je Nzechukwu ovdje pokazao koliko može dobro iskoristiti svoju prednost u visini, kakvu će imati i protiv srpskog borca. No, isto tako je ovo sigurno poslužilo Darku kao uputa kakvu taktiku ne smije imati. Jasno je kako je Nzechukwu opasan borac, no Stošić je također kroz karijeru dominantno prolazio kroz većinu protivnika. Veselimo se večerašnjoj borbi koja bi trebala početi oko 21 sat.

Linker
20. travanj 2024 09:46