UFC

(VIDEO) Pogledajte do sada neprikazane scene nastale nakon borbe Covingtona i Masvidala

Colby Covington i Jorge Masvidal

 screenshot (YouTube, UFC)
Iz još par kuteva možemo se uvjeriti kako se tenzije između Covingtona i Masvidala nisu smanjile

Dugo se čekala borba Colby Covingtona i Jorgea Masvidala, a od cijele priče vezane uz njih dvojicu sama je borba možda bila i najmanje zanimljiva. Covington je uvjerljivo činio ono što radi najbolje te na račun hrvanja došao do velike i vrijedne pobjede. One kojom je, ako ćemo se voditi njegovim vlastitim riječima, postao kraljem Miamija.

Tenzije između njih dvojice nakon borbe na UFC 272 priredbi se nisu smanjile. Neki bi čak bili spremni reći da su i porasle, budući da Covington nije zadovoljan time što borbu nije završio, a Masvidal sebi zamjera što se nije bolje pripremio te što nije odgovorio na ono što je zapravo unaprijed znao da bi se u borbi moglo dogoditi.

Time se dokazalo kako nisu u pravu svi oni koji su bili uvjereni da je cijeli rivalitet stvoren s razlogom da bi se borba što bolje prodala. A ova dvojica zapravo se ne vole te neće biti dobro ako se slučajno susretnu na ulici. Do sada, otkako se njihovo prijateljstvo pretvorilo u nešto potpuno suprotno, to se nije dogodilo.

Kako su se osjećali nakon borbe najbolje možemo vidjeti u tek objavljenom "The Thrill and the Agony" serijalu posvećenom UFC 272 priredbi. Emocije, ali i samo ponašanje svih osoba vezanih uz borbu, od boraca preko njihovih kuteva pa do obitelji u gledalištu. Tu su i popratne izjave, ali i snimke iz svlačionica nedugo nakon borbe.

Prije dijela vezanog uz Covingtona i Masvidala tu je onaj s Rafaelom Dos Anjosom i Renatom Moicanom. Pogledajte!

Linker
28. veljača 2024 10:51