UFC

(VIDEO) Pogledajte ‘intenzivne‘ pripreme Conora McGregora uoči UFC-a 303: dijelio pive u irskom pubu

Conor McGregor s svojim pivom

 CONOR MCGREGOR IG Conor Mcgregor Ig
Možete ga voliti ili ne, ali njegovi postupci vam sigurno neće promaknuti

Conor "Notorious" McGregor (22-6) najavio je svoj povratak protiv Michaela Chandlera (23-8) 29. lipnja ove godine na UFC-u 303. Irac je imao puno obaveza u zadnje vrijeme, od vođenja svog poslovnog carstva pa sve do snimanja holivudskih filmova.

Sinoć se McGregor pojavio u maloj mjestu County Meath blizu irskog Duleeka te je tamo dijelio svoje novo pivo po imenu "Forgeg Irish Stout", a već ranije je pokrenuo proizvodnju svog planetarno popularnog viskija "Proper Twelve". U svom stilu McGregor je ušao u gradić od 5000 stanovnika te se spustio u pivnicu Nanny‘s u kojoj je počastio sve pristune.

McGregor je rekao da je to bila zadnja noć prije nego što na neko vrijeme prestane s konzumiranjem alkohola jer ga čeka vrlo težak pripremni kamp. Ostaje za vidjeti hoće li planetarno popularni Irac uspjeti dostići potreban nivo samokontrole.

Naravno, McGregor ne bio ono što je da i ovaj put nije kasnio dva sata no to su mu fanovi kako vidimo oprostili. Među njima se našao i objektiv Bloody Elbowa pa možete vidjeti kako je ta atmosfera izgledala.

Linker
14. srpanj 2024 12:14