UFC

(VIDEO) Pogledajte kako izgleda lice Yaira Rodrigueza nakon poraza od Volkanovskog: ‘Ništa nas neće zaustaviti‘

Yair Rodriguez

 Instagram (yair Rodriguez)
Kakav je borac uistinu Rodriguez pokazuje činjenica da je u svojoj karijeri izgubio samo tri puta, i to protiv Volkanovskog, Hollowayja i Frankieja Edgara

Alexander Volkanovski je proteklog vikenda još jednom pokazao svoju dominaciju. Na UFC 290 priredbi je tehničkim nokautom u trećoj rundi završio Yaira Rodrigueza i po peti put obranio pojas u perolakoj kategoriji, te je polako ali sigurno nastavio koračati prema rekordu kojeg je postavio Jose Aldo.

Rodriguez se u subotu pokazao kao odličan borac, ali ipak ne dovoljno dobar za fenomenalnog Volkanovskog. Sinoć se konačno i oglasio na svom Instagram profilu nakon pretrpljenog poraza u meču za titulu perolake kategorije, te je poručio da ga ništa neće zaustaviti.

‘‘Hvala vam na gledanju, prijatelji. Znam da nisam ostvario vaša očekivanja, a u svome sam srcu imao viziju pobjede i takav mentalitet. Mogu samo čestitati Volkanovskom na odličnom nastupu, isto kao i njegovom timu‘‘, započeo je Yair.

‘‘Ništa nas neće zaustaviti, to sam rekao i prije te ću nastaviti to govoriti, prilagodljivost je karakteristika svih nas Meksikanaca i znamo prihvatiti poraz kada pokuca na naša vrata. Ovo nije bila jedina prilika da vas koji me volite i pratite učinim ponosnim, puno drugih će doći! Neka dugo živi Meksiko, danas i zauvijek!‘‘, dodao je.

Kakav je borac uistinu Rodriguez pokazuje činjenica da je u svojoj karijeri izgubio samo tri puta, i to protiv Volkanovskog, Hollowayja i Frankieja Edgara. Trenutno ima 30 godina i novu priliku će zasigurno dobiti, no sada se mora vratiti u dvoranu i nastaviti raditi.

Što se Volkanovskog tiče, nekoliko opcija je na stolu. Nije tajna da želi taj pojas u lakoj kategoriji, a Topuria je također meč koji je dosta moguć. Ostaje nam samo pričekati i vidjeti rasplet situacije.

Linker
03. svibanj 2024 18:41