UFC

(VIDEO) Pogledajte kako su fanovi dočekali Leona Edwardsa na aerodromu

Leon Edwards

 Screenshot (instagram, Renegadejiujutsu)
Edwardsov život se preko noći promijenio

Leon Edwards je prošlog vikenda napravio ono što su mnogi smatrali nemogućim. ‘High kickom‘ je nokautirao dosadašnjeg prvaka Kamarua Usmana i tako zasjeo na tron jedne od najboljih kategorija u UFC-u.

Borba je većinom bila onakva kakvu je većina i predviđala; Usman je bio bolji gotovo cijelo vrijeme koristeći svoj standardni stil. Između četvrte i pete runde, trener je Edwardsu održao jedan od najboljih motivacijskih govora u zadnje vrijeme, nakon čega je svega 50 sekundi prije kraja meča Edwards ‘izvukao‘ taj udarac koji mu je promijenio život.

Nakon što se vratio kući, dočekan je kao heroj. U ovih nekoliko prvih dana otkad je postao prvak, život mu se totalno promijenio. Istaknuo je Edwards da je svjestan onog što mu se trenutno događa ali da upravo zbog toga neće izgubiti svoj karakter i da će ostati svoj.

Kako se vidi na videu, Edwards je u Engleskoj praktički preko noći postao ogromna MMA zvijezda. Veliki broj fanova, obitelji i prijatelja ga je dočekao na aerodromu kada je na englesko tlo sletio nakon velike pobjede.

Što se tiče budućnosti, jasno je što je sljedeće za Edwardsa. Trilogija s Usmanom je praktički već riješena stvar, iako se još točan datum i lokacija ne znaju. Nagađa se početak sljedeće godine na Wembleyju, no još ništa nije službeno.

Video Edwardsovog dočeka pogledajte ispod:

Linker
30. travanj 2024 20:43