UFC

(VIDEO) Pogledajte kaos koji je nastao u kavezu nakon neslavnog prekida meča između Ankalaeva i Walkera

Kaos nakon meča

 Giuseppe CACACE/AFP/Profimedia
Bilo je ovo totalno razočarenje jer se borba taman počela zahuktavati, a prekinuta je praktički zbog gluposti

Johnny Walker i Magomed Ankalaev sinoć su ostali bez pobjednika, a cijelu situaciju je izazvala loša odluka liječnika da Brazilac ne može nastaviti s borbom. Ruku na srce, Ankalaev je u potpunosti neoprezno postupio dok je Walkerovo koljeno bilo na podu te ga je pogodio svojim koljenom u bradu, nakon čega je cijeli scenarij počeo.

Odmah nakon toga udarca, u kavez je ušao neslavni liječnik koji je Walkera pita zna li gdje se nalazi. Na snimci se teško moglo razaznati što mu je Walker odgovorio, a Dana White je kasnije rekao da mu je Walker odgovorio da se nalazi u pustinji.

Jezična barijera je vjerojatno kumovala ovoj situaciji, a postoje i oni koji optužuju Walkera za glumu. Walker nije djelovao toliko zbunjeno ni uzdrmano, a htio je nastaviti borbu i kad je sudac odmahnuo rukama i rekao da je tu borbi kraj.

Odmah nakon svega toga, u kavezu je nastao pravi kaos. Walker je bio ljut te je odgurivao suca, a ljut je bio i Ankalaev zbog cijele situacije. Kasnije je i on gurao Walkera te je u kavezu skoro došlo do tučnjave, a cijelu situaciju je morao smirivati i UFC-ov predsjednik, Dana White.

Bilo je ovo totalno razočarenje jer se borba taman počela zahuktavati, a prekinuta je praktički zbog gluposti. Istina, Ankalaev je trebao paziti na svoje udarce dok je Walker bio na podu, no koljeno ga očigledno nije toliko uzdrmalo da bi bilo potrebe za prekidom meča. Cijelu situaciju, ali i makljažu koja je u kavezu nastala nakon sporne situacije, možete pogledati OVDJE.

Linker
02. svibanj 2024 10:21