UFC

(VIDEO) Pogledajte kaos na svadbi s UFC-ovim borcem u glavnoj ulozi: 'Mene su prvog pretukli'

 Screenshot (YouTube, Derbent Live)
"Ne riješivši jedan problem, netko je odlučio stvoriti novi i pogoršati stari..."

UFC-ov borac Gadzhimurad Antigulov (20-8) sudjelovao je u kaosu koji je izbio na jednoj svadbi u njegovom Dagestanu.

RT.com piše da se radilo o proslavi bez konzumacije alkohola, ali 33-godišnji poluteškaš navodno je unatoč više upozorenja uporno punio i praznio čaše.

U istom se izvještaju navodi i da je Antigulov snimljen kako na žene sa susjednog stola baca hranu, a uhvaćeni su i kadrovi na kojima ga jedan od gostiju pokušava smiriti.

Isti muškarac je nešto kasnije s Gadzhimuradovog stola odveo jednog drugog gosta, a pretpostavka je da je UFC-ov borac zatim načuo dio njihovog razgovora koji mu se nije svidio. Snimka potom pokazuje Antigulova kako se diže sa stola i odguruje neimenovanog muškarca koji mu na to uzvraća s nekoliko udaraca.

Izbio je totalni kaos...

RT javlja da su snimke s nadzornih kamera pokazale da se situacija u dvorani nešto kasnije smirila, ali da se pojavila informacija koja govori da je čovjek koji je prišao Antigulovu kasnije napadnut izvan dvorane te da je navodno pretrpio više ozljeda lica i glave.

Antigulov se nakon incidenta oglasio na društvenim mrežama. Rekao je da poput svih smrtnika ponekad radi greške, a požalio se i na mnoštvo uvredljivih poruka koje je dobio nakon nemilih scena.

"Stiglo mi je toliko psovki i grubih riječi od tisuća ljudi. I to zbog jedne situacije koja uopće ne prikazuje kako ja tučem osobu. Mene su prvog pretukli i to je svugdje vidljivo. Razgovarao sa s obitelji više puta i bili smo spremni platiti liječenje za tog čovjeka i sve riješiti na jedan miroljubiv način. Što se dogodilo, dogodilo se. Ne riješivši jedan problem, netko je odlučio stvoriti novi i pogoršati stari", između ostalog je na Instagramu poručio Antigulov.

Gadzhimurad je, spomenimo, u UFC stigao 2016. te je slavio u svoja prva dva nastupa, ali nakon toga je ušao u crnu seriju koja broj već četiri poraza. Samim time, i njegovo je mjesto u najjačoj svjetskoj MMA promociji jako klimavo.

Linker
22. travanj 2024 00:39