UFC

(VIDEO) Povodom povratka Toma Aspinalla, pogledajte kako je ekspresno riješio Alexandera Volkova u prvoj rundi

Tom Aspinall (gore)

 PX IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Px Images/alamy/alamy/profimedia
Tom je pobjedom pokazao da ima potencijal biti nova teškaška sila

UFC se ove subote vraća u London. Nakon nekoliko sjajnih eventova u posljednjih godinu dana, došlo je vrijeme da se reflektori ponovno upru u O2 Arenu. Ovoga puta, priredbu će predvoditi povratnik nakon teške ozljede Tom Aspinall, koji će se boriti protiv poljskog teškaša i bivšeg protivnika Ante Delije, Marcina Tybure.

Povodom toga, UFC nas je počastio njegovom posljednjom pobjedom, koja datira iz ožujka (treći mjesec) prošle godine kada je na UFC Fight Night 204 priredbi ekspresno porazio Alexandera Volkova u prvoj rundi. Savršenu taktiku proveo je Aspinall u ovoj borbi, čak je mnoge njome iznenadio, ali to si Volkov nije smio dozvoliti.

Orijentirao se na grappling te je dvaput rušio Rusa i natjerao ga da tapka za manje od četiri minute. Tom je pobjedom pokazao da ima potencijal biti nova teškaška sila, no uspon u karijeri poprilično mu je usporen nakon što su mu stradali ligamenti u borbi protiv Curtisa Blaydesa u srpnju (sedmi mjesec) prošle godine, kada je također predvodio event u Londonu.

Želimo mu da ovoga puta ne dođe do takvih ozljeda, a borbu protiv Volkova možete pogledati na dnu članka.

Linker
28. travanj 2024 06:27