UFC

(VIDEO) "Prebit ću te u ringu, a zatim i u Octagonu!" WBA prvak prijeti McGregoru nakon što je ovaj izazvao njegovog menadžera

 

Nakon što su se najveća UFC zvijezda Conor McGregor i neporaženi velikan boksa Floyd Mayweather Jr. prije dvije godine obračunali u boksačkom ringu, kružile su glasine o mogućem revanšu na Irčevom teritoriju, odnosno borbi po pravilima slobodne borbe u UFC-ovom Octagonu.

I dok je danas umirovljeni 42- godišnjak Mayweather vjerojatno tek htio rasplamsati maštu borilačkih fanova svojim pričama o dolasku u kavez, čini se da je jedan mlađi, također neporaženi boksački prvak ozbiljan oko te namjere.

Aktualni WBA prvak poluvelter kategorije Regis Prograis (24-0, 20 KO) izazvao je McGregora na dvije borbe. 30- godišnjak iz New Orleansa s McGregorom se prvo želi obračunati u ringu nakon čega je spreman ponoviti borbu, ali po MMA pravilima unutar kaveza.

Svoju prozviku Prograis je iznio putem video objave na Twitteru gdje je irskom nokauteru demonstrirao brzinu svojih ruku i uputio poruku.

"Čujem da se Conor McGregor želi boriti protiv mojeg menadžera Marka Wahlberga. Nemoj izazivati glumca, izazovi pravog borca. Sklopimo ugovor na dvije borbe. Borit ću se s tobom prvo u ringu i definitivno ću te prebiti. Zatim ćemo se boriti u Octagonu i tamo ću te također prebiti. Nemoj prozivati glumce, prozovi pravog svjetskog prvaka" poručio je "Rougarou" i "hashtagom" označio ime predsjednika UFC-a Dane Whitea.

Prograisov izazov stiže nakon što se McGregor prije nekoliko dana putem Twittera ponudio organizirati borbu između pjevača Justina Biebera i glumca Toma Cruisa. McGregor je u drugoj poruci na borbu izazvao glumca i bivšeg glazbenika Marka Wahlberga koji je ujedno Prograisov menadžer uz što također drži vlasnički udio u UFC-u.

"Izazivam Marka Wahlberga da se borimo na istoj priredbi. Prebio bih ga još i kad je bio poznat kao Marky Mark i uzeo nazad svoje UFC dionice", napisao je McGregor.

Naravno, McGregor je 48- godišnjeg glumca izazvao tek u šali, no Prograis je mudro iskoristio priliku kako bi pokušao zainteresirati fanove i McGregora za par borbi koje bi mu s obzirom na Irčevu popularnost donijele neviđeno bogatstvo.

Što McGregor misli o izazovu Prograisa tek treba vidjeti, ali s obzirom da je protiv Maywathera poražen nakon 10 teških rundi, ponuda 12 godina mlađeg boksačkog prvaka koji nije svjetski popularno ime vjerojatno mu s poslovne strane nije toliko atraktivna.

Linker
19. travanj 2024 20:26