UFC

(VIDEO) Približavamo se najvećoj borbi u povijesti UFC-a! Pogledajte službeni ‘trailer‘ za meč između Miočića i Jonesa

Stipe Miočić

 Screenshot (youtube, Ufc)
UFC se okrenuo promoviranju svog spektakularnog UFC 295 eventa

UFC 294 bio je odličan, ali sada se sve više možemo okretati onom što slijedi. Sljedeći UFC ‘‘pay-per-view‘‘ event na rasporedu je 11. studenog (11. mjesec), a radi se o eventu koji najviše iščekujemo!

UFC 295 priredba je koja će se održati u Madison Square Gardenu, a predvodit će ju Jon Jones i Stipe Miočić. Sasvim je legitimno reći da će ovo biti najveći meč u povijesti UFC-a. S jedne strane kaveza naći će se Jon Jones, po mnogima najveći borac u povijesti ovog sporta.

Nasuprot Jonesa - Stipe Miočić, najveći teškaš u povijesti UFC-a, a ujedno i jedan od najvećih teškaša u povijesti MMA-a. Ne sjećamo se kada je UFC upario dvojicu boraca s ovakvim rezultatima iza sebe, a sada smo već jako blizu tog spektakla. Ususret nadolazećem UFC 295 eventu, UFC je izbacio fantastičan službeni ‘‘trailer‘‘.

‘‘Povijest zove‘‘, naziv je ‘‘trailera‘‘, a kadrovi su spektakularni.

Osim Jonesa i Miočića, ponešto pažnje unutar ‘‘trailera‘‘ također su dobili Jiri Prochazka i Alex Pereira. Radi se o dvojici boraca koji će nastupiti u sunaslovnoj borbi večeri, a ulog je upražnjena titula u poluteškoj kategoriji.

Sve ovo samo dodatno podiže razinu uzbuđenja i nestrpljivosti. Ne preostaje nam ipak ništa drugo nego čekati. Nadamo se da neće biti neplaniranih ozljeda i otkazivanja, a zasad se pozabavite UFC-ovim ‘‘trailerom‘‘.

Video je ispod ovog teksta!

Linker
29. travanj 2024 13:22