UFC

(VIDEO) Prisjetimo se kako je Islam Makhachev svladao Charlesa Oliveiru i zasjeo na tron lake kategorije!

Charles Oliveira

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Hoće li ovoga puta Oliveira uspjeti napraviti probleme prvaku Makhachevu i vratiti se na tron lake kategorije, saznat ćemo za manje od mjesec dana na UFC 294 priredbi

Deseti mjesec nam donosi brojna borilačka uzbuđenja, a jedno od većih je definitivno i UFC 294 priredba u Abu Dhabiju. 21. listopada (deseti mjesec) najjača promocija se vraća u Abu Dhabi, a glavna zvijezda večeri će ponovno biti Islam Makhachev. Islam će protiv Charlesa Oliveire braniti pojas kojeg mu je lani u isto vrijeme oduzeo.

Uoravo je Charles Oliveira čovjek protiv kojeg je Makhachev i osvojio UFC-ov pojas u lakoj kategoriji, da bi ga odmah branio protiv prvaka perolake kategorije, Alexandera Volkanovskog. Bio je Islam i tu uspješan, a sada će odraditi i svoj drugi nastup ove godine protiv fanovima omiljenog ‘‘Do Bronxa‘‘.

Da se prisjetimo njihove prve borbe i susreta, UFC se odlučio pobrinuti te nas je počastio besplatnom snimkom spomenutog meča koju je objavio na svom YouTube kanalu. Jako je puno bilo iščekivanja kada se radilo o njihovom prvom susretu, no Oliveira je ipak izvukao deblji kraj.

‘‘Submissionom‘‘ u drugoj rundi je slavio Makhachev pred publikom u Abu Dhabiju, a u potpunosti je nadjačao Oliveiru čak i na njegovom terenu, u parteru. Međutim, godinu dana kasnije, ‘‘Do Bronx‘‘ se ponovno vratio i uspio izboriti drugu priliku da napadne pojas u lakoj kategoriji, a vidjet ćemo hoće li nam ovoga puta priuštiti drugačiji rezultat.

U trenutno je posljednjem nastupu Charles Oliveira deklasirao Beneila Dariusha i pobijedio ga tehničkim nokautom već u prvoj rundi, a hoće li ovoga puta uspjeti napraviti probleme prvaku Makhachevu i vratiti se na tron lake kategorije, saznat ćemo za manje od mjesec dana na UFC 294 priredbi.

Linker
29. travanj 2024 23:09