UFC

(VIDEO) Provjerite na koga MMA zvijezde tipuju u meču Diaz vs. Pettis

Anthony Pettis vs. Nate Diaz
 Ilustracija
Frankie Edgar, Colby Covington, Gegard Mousasi, Aljamain Sterling, Derek Brunson, Eryk Anders, Ian Heinisch, James Vick, Josh Emmett, Luis Pena, Michael Chiesa, Mickey Gall, Pedro Munhoz... samo je dio MMA boraca koji su dali svoju analizu i svoje predviđanje nadolazećeg velikog povratničkog meča Natea Diaza u ovoj sjajnoj YouTube kompilaciji.

Nakon tri godine pauze Diaz će se vratiti u "co-main" eventu UFC-a 241 protiv bivšeg prvaka Anthonya Pettisa. Meč će se održati u velter kategoriji gdje je "Showtime" nedavno debitirao impresivnom pobjedom protiv Stephena Thompsona.

Većina MMA boraca smatra da će Pettis pobijediti Diaza, no ima i mnogo onih koji vjeruju da će Nate doći do pobjede. Kao prednosti koje se najčešće mogu čuti kada je u pitanju Anthony Pettis, valja izdvojiti "low kickove" koje braća Diaz nikada ne blokiraju, ali i aktivnost posljednjih godina. Za razliku od Diaza, koji je tri godine čekao treći meč protiv Conora McGregora, "Showtime" se čitavo vrijeme natjecao protiv najljuće konkurencije.

Linker
09. svibanj 2024 04:01