UFC

(VIDEO) Sean Strickland odbio stati na vagu na ceremonijalnom vaganju: Napeto između njega i Du Plessisa

Sean Strickland i Dricus Du Plessis 

 Cole Burston/Zuma Press/Profimedia
Bilo je dosta napeto između Stricklanda i Du Plessisa što smo mogli i očekivati, a prvak je čak i odbio stati na vagu kada je izašao na pozornicu

Puno toga su Sean Strickland i Dricus Du Plessis izgovorili jedan drugome u proteklom periodu, a noćas će konačno imati priliku poravnati račune u kavezu. Strickland će pokušati doći do prve obrane titule u srednjoj kategoriji nakon što ju je oduzeo Israelu Adesanyi, dok će Dricus učiniti sve da se to ne dogodi.

Unatoč tome što je bilo puno zle krvi između boraca posljednjih mjeseci, neki dan su si prilikom dolaska u Toronto pružili ruke. Strickland je Dricusu zamjerao to što mu je spominjao traumatično djetinjstvo na jednoj od press konferencija, a zaprijetio mu je da će ga izbosti ukoliko to spomene još jednom.

Nažalost, puno takvog vrijeđanja i spominjanja privatnog života u posljednje vrijeme slušamo u sklopu ‘‘trash talka‘‘ prije borbi, a ova situacija samo je jedan primjer toga. Fanovi su Stricklanda pak optužili da je licemjeran jer on uistinu iznosi svakakve stvari na račun drugih boraca, a na ovo je reagirao kako je reagirao. On je to opravdao rečenicom da to što on govori, drugim borcima nije traumatično.

Kako god, ovdje smo zbog onoga što se događalo sinoć kasno prema našem vremenu, a radi se o ceremonijalnom vaganju uoči UFC 297 priredbe koju predvodi navedeni dvojac. Bilo je dosta napeto između Stricklanda i Du Plessisa što smo mogli i očekivati, a prvak je čak i odbio stati na vagu kada je izašao na pozornicu.

Dok čekamo noćašnju priredbu koja starta već od 00:30, pogledajmo video ceremonijalnog vaganja koje se održalo sinoć, te posljednja sučeljavanja boraca prije noćašnje priredbe:

Linker
02. svibanj 2024 04:59