UFC

(VIDEO) Sonnen predviđa: 'Drugi meč Miočića i Cormiera će biti potpuno drugačiji, Stipe je ljut!'

Stipe Miočić i Daniel Cormier
 Screenshot
Još nas samo nekoliko tjedana dijeli od velikog revanša koji su svi ljubitelji slobodne borbe čekali više od godine dana. Stipe Miočić će u glavnoj borbi UFC-a 241 pokušati ponovno postati UFC prvak u teškoj kategoriji u meču protiv velikog rivala Daniela Cormiera. Ovaj je dvoboj komentirao i analizirao MMA velikan koji je nedavno otišao u mirovinu Chael Sonnen.

"Američki gangster" smatra da nas očekuje potpuno drugačiji meč od onog prvog, koji se dogodio prošlog ljeta na UFC-u 226. Tada je Cormier slavio prekidom već u prvoj rundi.

"Mislim da ćemo vidjeti potpuno drugačiju borbu. Zaista to mislim. Hoćemo li dobiti drugačiji ishod? To neka njih dvojica riješe. Ali mislim da ćemo ovaj put dobiti duži meč", smatra Sonnen.

Njegova teorija zaista ima mnogo smisla jer je prvi dvoboj završen ekspresno ponajviše radi Miočićeve neopreznosti. Stipe je od početka zagospodario Octagonom pa se vrlo brzo previše opustio. Iskusni DC je to znao iskoristiti, ali i kapitalizirati onim desnim krošeom koji je "Vatrogasca" poslao na pod.

"Bio bih zaista zaprepašten da jedan ili drugi borac završe ovaj meč prekidom u prvoj rundi. Meni je bio šok kada se to dogodilo iprvi put. Ali ovaj put sam siguran da ćemo vidjeti duži meč", analizira Sonnen, koji također vjeruje da će Stipe krenuti žestoko od prve sekunde.

"Ne vjerujem da će Stipe tu na početku pokušati opipati protivnika. Mislim da će to više biti Daniel. On je više takav borac, on to voli raditi. On u prvim trenucima meča voli vidjeti kako stoji u borilištu."

"Mislim da će Stipe ići žestoko, mislim da je Stipe pomalo ljut po prvi put u svojoj karijeri", zaključuje borac.

Čitavu analizu pogledajte u videu:

Linker
20. travanj 2024 01:52