UFC

(VIDEO) Šou i prije poslastice: Pogledajte kako je UFC najavio novi nastup O'Malleyja i legendarnog JDS-a

Sean O'Malley i Junior dos Santos
 Screenshot (YouTube, UFC)
Milijuni MMA fanova noć sa subote na nedjelju provest će prikovani uz male ekrane

Novi i, kako stvari stoje, posljednji susret Stipe Miočića i Daniela Cormiera borba je koja se ne propušta. No, osim meča za teškašku titulu, uzbudljiva večer u Las Vegasu donosi nam još nekoliko vrlo atraktivnih dvoboja od kojih posebno moramo istaknuti onaj velike zvijezde u usponu Seana O'Malleyja (12-0) i opasnog bantamaša iz Ekvadora Marlona Vere (15-6-1).

'Chito' je vjerojatno najopasniji borac s kojim se neporaženi O'Malley susreo u svojoj dosadašnjoj karijeri.

Iako Marlonova karijera bilježi šest poraza, potrebno je istaknuti da su neki od njih stizali nakon vrlo izjednačenih dvoboja i da niti jedan od njih nije došao prekidom.

Pored toga, Vera je u posljednjih šest nastupa ubilježio pet atraktivnih pobjeda prekidom te jedan kontroverzni poraz od Songa Yadonga.

'Sugar', s druge strane, sve više impresionira iz nastupa u nastup.

Iako ima samo 25-godina, možemo reći da je O'Malley jedno od najpoznatijih imena današnjeg UFC-a i borac od kojeg Dana White i društvo očekuju velike stvari. A sve to potvrđuje i mjesto koje je dobio u sunaslovnoj borbi večeri.

U TOP 3 najatraktivnija meča UFC 252 eventa svakako se ubraja i onaj u kojem nas čeka još jedan teškaški sudar. U kavez se, naime, nakon dva uzastopna poraza vraća legendarni Junior dos Santos (21-1).

Bivšem prvaku ovom će prigodom sa suprotne strane stajati opasni surinamski nokauter Jairzinho Rozenstruik (10-1), odnosno borac koji je sve do svog posljednjeg nastupa (vs. Francis Ngannou) imao savršen učinak s 10 pobjeda iz isto toliko profesionalnih mečeva.

Za popularnog JDS-a ovo je možda i posljednja prilika da uhvati vlak koji će ga dovesti do onih najvećih okršaja u teškoj kategoriji, a samim time i nove prilike da napadne tron za koji se istog dana bore Stipe i DC.

I Brazilac i Surinamac najavili su atraktivne pobjede, a najavu njihovog susreta možete pogledati u nastavku članka:

UFC 252 popis borbi:

Stipe Miočić vs. Daniel Cormier - ZA TITULU

Sean O’Malley vs. Marlon Vera

Junior dos Santos vs. Jairzinho Rozenstruik

John Dodson vs. Merab Dvalishvili

Herbert Burns vs. Daniel Pineda

Uvodne borbe:

Jim Miller vs. Vinc Pichel

Felice Herrig vs. Virna Jandiroba

T.J. Brown vs. Daniel Chavez

Livinha Souza vs. Ashley Yoder

Chris Daukaus vs. Parker Porter

Kai Kamaka III vs. Tony Kelley

Linker
20. travanj 2024 09:19