UFC

(VIDEO) Sparing 2 na 1? Nikakav problem za Seana Stricklanda koji se dobro nosio s dva profesionalna borca

Sean Strickland (desno) vs. Zach Juusola (u sredini) i Chris Curtis (lijevo)

 Instagram (sean Strickland)
Sedmorangirani UFC-ov izazivač srednje kategorije konstantno objavljuje snimke svojih čudnovatih sparinga

Jučer smo vam pisali o novom sparingu Seana Stricklanda, a UFC-ov borac po tko zna koji put sparirao je s ‘‘običnim čovjekom s ulice‘‘ koji ne posjeduje previše borilačkog iskustva. Naravno da je Strickland dominirao na tom sparingu, ali muškarac imena Johnny ipak je zadobio poštovanje Seana Stricklanda zbog svoje odvažnosti.

Nedugo poslije, Sean Strickland podijelio je još jedan bizaran sparing na svom Instagram profilu. Sedmorangirani izazivač UFC-ove srednje kategorije ovaj put je sparirao s dvojicom profesionalnih boraca istovremeno.

‘‘Je li ovo najbolji način treniranja za borbu? Ne. Je li ovo najzabavniji način treniranja? Da. UFC i PFL protiv CTE-a.‘‘, napisao je Sean u opisu videa.

Ulogu sparing partnera odradili su Chris Curtis (30-10-0), poznati UFC-ov borac srednje kategorije, te Zachary Juusola (14-9-0), nešto manje poznati borac koji nastupa u PFL-ovoj velter kategoriji.

Strickland se čak i dobro nosio s dvojicom boraca, ali naravno da se radi o šaljivom sparingu u kojem su Curtis i Juusola bili vrlo oprezni, jer Stricklanda u ranim nedjeljnim satima čeka novi nastup.

Sean će predvoditi UFC on ESPN 48 event, a protivnik će mu biti opasni Abus Magomedov (25-4-1, 1-0 UFC). Prošao je Sean i puno ozbiljnije sparinge u pripremama za taj meč, a dio priprema odradio je u društvu Alexa Pereire i Glovera Teixeire.

Ne sumnjamo da na meč protiv Abusa dolazi više nego spreman.

Linker
26. travanj 2024 20:48