UFC

(VIDEO) ‘Spor si, ovo je jadno‘ - dežurni kritičari napali 114 kilograma teškog Jona Jonesa

Jon Jones
 Screenshot (Twitter)
‘Mislim da se prilično dobro krećem za jednog debelog momka‘ - uzvratio im je bivši prvak

Jon Jones navodno je već dostigao 114 kilograma, a snimka koju je objavio na društvenim mrežama probudila je dežurne kritičare koji su u komentarima zaključili da je bivši UFC-ov prvak "spor" i da mu je kretanje "jadno".

Dio tih negativnih komentara privukao je pozornost po mnogima najboljeg MMA borca u povijesti, pa tako ni njegov odgovor nije izostao.

"Mislim da se prilično dobro krećem za jednog debelog momka. Vjerujem da će s dolaskom prave forme moje kretanje biti na razini mog najboljeg izdanja", poručio je Jones uz snimku s treninga.

Podsjetimo, 'Bones' već mjesecima radi na transformaciji za tešku kategoriju u kojoj bi, prema planovima UFC-a, trebao postati prvi izazivač za uspješnijeg iz dvoboja Stipe Miočića i Francisa Ngannoua.

No, taj dogovor još je daleko od postignutog...

"Puno različitih stvari u posljednje vrijeme viđam po medijima i definitivno bih se volio ponovno boriti za UFC. Stvarno se nadam da ćemo postići dobar financijski dogovor i navijačima pružiti još nekoliko sjajnih borbi", poručio je nedavno Jones u jednoj poruci te dao do znanja da pravi pregovori tek slijede.

Linker
22. travanj 2024 02:44