UFC

(VIDEO) Stipe Miočić ponovno u dvorani, pogledajte koje trenutke njegovog treninga su uhvatile kamere

Stipe Miočić

 screenshot (Instagram)
Uskoro će se obilježiti godinu dana od posljednjeg Stipinog nastupa u Octagonu

Još od kraja ožujka prošle godine nismo viđali puno izjava Stipe Miočića u vezi njegove borilačke karijere. Nekih snimaka bilo je još manje, a to je nešto što je njegove fanove jednim dijelom frustriralo. Sve najviše zanima odgovor na pitanje je li njegova karijera gotova i sve je veći strah da je tako jer vrijeme prolazi. Stipe će u kolovozu navršiti 40 godina, a ništa se ne pokreće.

Zapravo, nije se pokretalo sve do ovog tjedna, kad se gotovo iz čistog mira pojavila informacija o tome kako Stipu UFC planira upariti s Taijem Tuivasom. Nedugo nakon toga, došla je i izravna prozivka od strane Australca, koji se na ljestvici izazivača nalazi samo jedno mjesto ispod Miočića.

Stipe na to nije reagirao, jer tako što uostalom jednostavno nije njegov običaj. Ali, nakon dugo vremena pojavio se na njegovom Instagramu video s treninga. U startu ne možemo previše toga zaključiti, budući da je riječ o sponzorskoj objavi, kakve su zapravo većinom na njegovom profilu, ali svakako nam se čini da je Stipe već neko vrijeme u dvorani te da radi na svojoj formi.

Video traje pola minute te u njemu vidimo kakve uglavnom aerobne vježbe i vježbe snage Stipe radi.

Ako mu je stalo do nastavka karijere, sad je pravo vrijeme da to napravi, jer u njegovim godinama svaki novi mjesec pauze itekako ima utjecaja i vjerojatno je da će njegove performanse biti sve lošije.

S druge strane, ako je ovo samo još jedno zadovoljavanje potreba svojih sponzora, od kojih očito vrlo dobro zarađuje te s financijske strane možda i nema potrebu ponovno ulaziti u Octagon, nadamo se da nećete biti suviše razočarani.

Linker
09. travanj 2024 15:58