UFC

(VIDEO) Sučeljene zvijezde UFC-ovog Fight Nighta u Danskoj

Jack Hermansson i Jared Cannonier
 screenshot/Youtube
Sudionici glavnog programa UFC Fight Nighta 160, koji će se sutra održati u Kopenhagenu, sučeljeni su pred kamerama nakon jučer održanog medijskog dana. Pogledajte kako je to izgledalo i prisjetite se koga ćemo sve sutra pratiti u novim borbama.

Jack Hermansson ispred sebe ima veliku priliku za skok možda čak i do pozicije prvog izazivača UFC-ove srednje kategorije. Imat će uz sebe i publiku u danskom Kopenhagenu nakon što sutra uđe u kavez odraditi borbu protiv Jareda Cannoniera. Jučer su se po prvi put sučelili i norveški borac izgleda fokusirano na svoj cilj do kojeg je strpljivo gradio put.

Nakon odrađenog medijskog druženja, UFC je još jednom sve glavne zvijezde svoje priredbe po prvi put sučelio pred kamerama. Ukupno šest borbi nalazi se na glavnom programu, a osim spomenute glavne borbe, veliku pažnju dobit će debi nastup velike danske hrvačke zvijezde Marka Madsena. Čast nastupiti protiv njega u sunaslovnoj borbi dobio je talijanski borac Danilo Belluardo.

Preostali sudionici glavnog programa također su sučeljeni. To su Gunnar Nelson i Gilbert Burns, Khalil Rountree Jr. i Ion Cutelaba, Michał Oleksiejczuk i Ovince St. Preux te Nicolas Dalby i Alex Oliveira. Ova imaju nam garantiraju vrhunsku zabavu prepuno kvalitetne MMA akcije. Prije današnjeg vaganja i sutrašnjeg eventa, pogledajte kako su izgledali prvi bliski susreti.

Linker
25. travanj 2024 18:20