UFC

(VIDEO) Till i Chimaev imali bliski susret s UFC-ovim borcem, Khamzat se htio potući na licu mjesta

Darren Till, Khamzat Chimaev i Joaquin Buckley

 Screenshot (youtube, Blockasset)
Zanimljiva situacija dogodila se u backstageu uoči UFC 273 priredbe

Sjajni čečenski MMA borac Khamzat Chimaev, jučer je na svom YouTube kanalu objavio novi zanimljivi video. Radi se o prilogu koji traje gotovo sat vremena, a prikazuje njegov proces skidanja kilaže za nastup protiv Gilberta Burnsa kao i niz stvari koje su se događale kroz ''fight week''.

Jedna od situacija koja je privukla ponajviše pažnje, jeste susret njega i Darena Tilla s borcem srednjem kategorije, Joaquinom Buckleyjem. Susret je započeo tako što je Buckley prišao dvojici boraca te je od Tilla tražio da ugovore nastup.

Buckley je izjavio kako ga Khamzat trenutno ne zanima jer je u velteru, ali da bi se rado borio s Tillom. Engleski borac ponudio je meč u srpnju, a čuje se kako borci spominju priredbu u Londonu. Jučer ste imali prilike pročitati kako se UFC u sedmom mjesecu planira vratiti na Otok, ali kao grad domaćin, spominje se Liverpool.

Buckley je pristao na Tillovu ponudu za obračun u srpnju (sedmi mjesec), a Khamzat je sve promatrao sa strane. Buckley se nije stigao ni odmaknuti, a Chimaev je odmah pitao Tilla ''tko je taj tip'', na što se Darren nasmijao i rekao da nema pojma.

Chimaevu se nije naročito svidio pristup Buckleyja te je nastavio hodati prema njemu i pozvao ga je da se odmah obračunaju.

''Ako želiš glumiti gangstera, razje**t ću te odmah.'', poručio je Chimaev.

Buckley je odgovorio kako je spreman za obračun, ali da bi radije to odradio za novac, a ne besplatno u backstageu.

''Je**na kujica. Nitko niti ne zna za njega. Dođe se slikati s nama, a onda priča kako bi se borio.'', dodao je Chimaev u nastavku.

Što se Joaquina Buckleyja tiče, radi se o uzbudljivom 27-godišnjem borcu. U najjaču svjetsku MMA promociju pristigao je u ljeto 2020. godine, a Kevin Holland priuštio mu je dobrodošlicu tako što ga je nokautirao u trećoj rundi. Buckley se vratio spektakularnim nokautom protiv Impe Kasanganayja. Bio je to najbolji nokaut u 2020. godini, a neki idu toliko daleko da ga smatraju i najboljim ikada.

Buckley je trenutno u nizu od dvije uzastopne pobjede, a pod okriljem UFC-a već je odradio šest nastupa (4-2). Meč s Darrenom Tillom zapravo ima smisla. Tillu bi dobro došao nerangirani protivnik protiv kojeg bi se imao priliku vratiti pobjedama, dok bi Buckley imao priliku za iskorak i najveću pobjedu u dosadašnjoj karijeri.

Kompletan video koji je Khamzat Chimaev objavio na svom YouTube kanalu, pogledajte ispod ovog teksta.

Linker
25. travanj 2024 12:13