UFC

(VIDEO) Pogledajte kako su UFC-ovi komentatori proživljavali najbolje trenutke s UFC 273 priredbe

Joe Rogan i Jon Anik

Joe Rogan, Paul Felder i Jon Anik svjedočili su večeri s pregršt uzbuđenja unutar kaveza

UFC 273 priredba djelovala je jako uzbudljivo po rasporedu borbi koje su nas čekale pretprošlog vikenda, a borci nas nisu razočarali. Alexander Volkanovski pružio je maestralnu izvedbu protiv Chan Sung Junga i treći put zaredom obranio je titulu u perolakoj kategoriji.

Aljamain Sterling i Petr Yan možda su donekle razočarali fanove svojom borbom za titulu u bantam kategoriji, ali Sterling je pokazao veliku zrelost i sjajno se držao taktike kako bi pobijedio favoriziranog Rusa. Nije to bio meč za pamćenje, ali radilo se o borbi dvojice nevjerojatno kvalitetnih boraca i pravi MMA fanovi zasigurno su i ovdje mogli uživati.

Khamzat Chimaev i Gilbert Burns zapravo su ponudili najviše uzbuđenja. Čečen i Brazilac od prve do posljednje sekunde meča dizali su publike na noge, ali nije samo publika bila uzbuđena. UFC-ovi komentatori Joe Rogan, Paul Felder i Jon Anik konstantno su bili na rubu svojih stolaca, a nerijetko su poskakivali od uzbuđenja zbog akcije koja se događala unutar kaveza.

UFC je na svom YouTube kanalu podijelio video kojim prikazuju reakcije svojih komentatora tijekom najzanimljivjih trenutaka UFC 273 priredbe. Paul Felder trebao je nešto za smirenje dok su se Chimaev i Burns borili te je u jednom trenutku rekao Aniku kako mu treba Modelo (pivo). Alexey Oleinik svojom 60. pobjedom u karijeri također je oduševio sveprisutne.

Poprilično je zanimljivo pogledati na kakav način borbe proživljavaju komentatori koji nam prijenose tih mečeva čine bogatijim i boljima. Gilbert Burns sretan je jer je mogao priuštiti tako zabavan meč te je određene isječke ovog videa podijelio na svom Instagram profilu.

''Čini se kako ste se jako zabavljali tamo.'', napisao je Burns, pritom označivši Jona Anika, Joe Rogana i Paula Feldera u svojoj objavi na Instagramu.

Vjerujemo da se mnogi strastveni MMA fanovi mogu poistovjetiti s reakcijama komentatora tijekom takvog meča, a radujemo se novim uzbuđenjima koje nam UFC sprema u ovoj godini.

Linker
20. travanj 2024 07:50