UFC

(VIDEO) U Abu Dhabiju ostvaren jedan od najbrutalnijih nokauta godine

Azaitar vs. Packalen
Ottman Azaitar dugo će pamtiti svoj UFC debi nastup. On se dogodio danas na UFC 242 priredbi, a tamo je brutalnim nokautom u prvoj rundi došao do pobjede protiv Teemua Packalena. Pogledajte kako je to izveo i kako je sve zajedno izgledalo.

Azaitar je došao u UFC uz najave kako je riječ o borcu koji će uvijek dati sve od sebe i koji će svaku svoju borbu tražiti prekid. Neporaženi Marokanac koji živi i trenira u Njemačkoj je za protivnika imao Teemua Packalena iz Finske, vrlo dobrog borca lake kategorije. No, isto tako borca za kojeg se dokazalo kako je ipak klasu ispod Azaitara. On je pokazao da UFC u budućnosti može računati na slične izvedbe od strane ovog borca.

Ovog puta je počeo od samog početka pogađati Packalana u lice, no Finac se kretao naprijed te je nastavio tražiti svoju priliku. Odlučio je zajedno sa svojim protivnikom publici u dvorani pružiti pravi spektakl. Iako je tako nešto za svaku pohvalu, izvukao je deblji kraj. Pred kraj prve runde brutalno je nokautiran. Desni kroše Azaitara pogodio je točno u lijevo uho Packalena, a ovaj je isto trenutka ostao bez svijesti.

Packalenov pad zapravo ovom nokautu daje posebnu notu i dodatno djeluje na atraktivnost te brutalnost istog. UFC je ovo remek djelo s uvodnog programa UFC 242 priredbe dragovoljno podijelio s fanovima putem svoje Facebook stranice. Mi ćemo tako podijeliti s vama. Pogledajte!

Linker
18. travanj 2024 18:08