UFC

(VIDEO) UFC 282 event ponudio je pregršt uzbuđenja: Pogledajte najbolje poteze u ‘slow motionu‘

Jan Blachowicz i Magomed Ankalaev

 Screenshot (youtube, Ufc)
Vrlo zanimljiv program borbi gledali smo na UFC 282 eventu

Posljednji UFC-ov ovogodišnji PPV event već u startu pretrpio je dosta značajan udarac nakon što je Jiri Prochazka morao otkazati svoj nastup protiv Glovera Teixeire.

Češki poluteškaš i donedavni prvak UFC-ove poluteške kategorije ozlijedio je rame i nije bio spreman boriti se protiv Glovera Teixeire. Brazilac je odbio Magomeda Ankalaeva na takav ‘‘short notice‘‘ i UFC 282 event ostao je i bez Gloverovog nastupa. Jan Blachowicz i Magomed Ankalaev na koncu su se borili za titulu u poluteškoj kategoriji, a meč je završio neriješenim ishodom.

UFC je tako i dalje ostao bez prvaka poluteške kategorije, a promptno su reagirali ugovaranjem borbe između Glovera Teixeire i Jamahala Hilla. Njih dvojica međusobno će se obračunati 21. siječnja (1. mjesec) na UFC 283 eventu u Brazilu.

No, vratimo se UFC 282 eventu. Paddy Pimblett i Jared Gordon borili su se u sunaslovnoj borbi večeri, a borba je izazvala podosta kontroverze zbog samog ishoda. Pimblett je slavio jednoglasnom odlukom, iako velika većina MMA javnosti vidi Gordona kao borca koji je trebao slaviti jednoglasnom odlukom.

Vrlo zanimljiv meč pružili su Dricus Du Plessis i Darren Till, a slavio je Južnoafrikanac Du Plessis. Pobjedama prekidom se mogu pohvaliti i Santiago Ponzinibbio, Ilia Topuria, ali i odnedavno punoljetni Raul Rosas koji je pobjedom debitirao u UFC-u.

Zašto vam sve ovo navodimo? Zato što smo vam htjeli dati kraći podsjetnik na taj event, jer UFC je na svom YouTube kanalu podijelio svoj novi uradak iz ‘‘Fight Motion‘‘ kategorije. Radi se o sažecima eventa u ‘‘slow motionu‘‘, a uvijek je zanimljivo pogledati u usporenoj snimci kako su određeni udarci odsjeli.

Nećemo više duljiti. Video je pri dnu teksta. Uživajte!

Linker
24. travanj 2024 21:44