UFC

(VIDEO) UFC časti: Pogledajte besplatno možda i najbitniji meč u povijesti UFC-ove perolake divizije

Holloway vs. Aldo II
 Screenshot (YouTube)
Sredinom prosinca nas očekuje posljednji PPV event elitne svjetske MMA promocije u 2019. godine. Obično je ta priredba održavana na samom kraju 12. mjeseca, ali su je ove odlučili organizirati dva tjedna ranije. Priredbu u T-Mobile Areni u Las Vegasu predvode čak tri meča za titulu prvaka, a u sunaslovnoj borbi ćemo vidjeti obranu naslova u perolakoj kategoriji.

Meč protiv australsko-makedonskog izazivača Alexandera Volkanovskog će biti četvrta obrana titule za Havajca Maxa Hollowayja. Titulu (privremenu) je osvojio 2016. protiv Anthonyja Pettisa, da bi je ujedinio protiv legendarnog Brazilca Josea Alda iduće godine na UFC-u 212. Zanimljiv podatak je kako je "Blessed" i svoju prvu obranu naslova odradio protiv istog borca, s obzirom da je UFC radi svega što je Aldo učinio u perolakoj diviziji, dao tada već bivšem šampionu još jednu šansu.

Upravo taj meč, koji je predvodio UFC 218 u prosincu 2017. godine, vam UFC poklanja uoči UFC-a 245. On je od noćas besplatan u punoj duljini na službenom YouTube kanalu UFC-a. I prvi i drugi dvoboj Hollowayja i Alda je završio gotovo na isti način. Kako? Pogledajte u nastavku. Nije pretjerano reći da se radi o možda i najbitnijem meču u povijesti UFC-ove perolake kategorije. Dotadašnji apsolutni vladar je skinut s trona na koji je stigao novi velikan. Ako je prvi put i bilo slučajno, u drugom meču je Holloway pokazao da je stiglo novo, njegovo doba.

UFC 245 se održava u T-Mobile Areni u Las Vegasu u noći sa subote na nedjelju 18. prosinca.

Linker
07. svibanj 2024 15:01