UFC

(VIDEO) UFC napokon objavio snimku sukoba uoči konferencije za medije: Chimaev je udario Hollanda

Khamzat Chimaev

 Screenshot (youtube, Ksw)
Najjača MMA organizacija pustila je novi ‘‘trailer‘‘ za UFC 279 event na svom YouTube kanalu

UFC 279 event tek treba započeti, ali sami ‘‘fight week‘‘ ponudio nam je pregršt zanimljivosti. Prvo se Khamzat Chimaev zakačio s Paulom Costom unutar UFC-ovog Performance Institutea, a sve je bilo zabilježeno kamerama. Verbalni sukob nije eskalirao u fizički, ali par dana kasnije dogodili su se nešto ozbiljniji incidenti.

Dana White i UFC morali su otkazati konferenciju za medije zbog sigurnosnih razloga. Khamzat Chimaev i Kevin Holland sukobili su se verbalno, a kasnije su se pojavile informacije da je Chimaev nogom udario Kevina Hollanda. Kasnije se umiješao Nate Diaz i njegov tim, a oni su se također zakačili s Chimaevim. Diaz i njegov tim već su po nekom običaju bacali boce prema onima s kojima su u sukobu, a sve to dovelo je do otkazivanja konferencije za medije.

Uslijedilo je službeno vaganje na kojem je Khamzat Chimaev prekoračio gornju granicu velter kategorije za 3,40 kilograma. Zbog toga je otpao njegov meč protiv Natea Diaza, a Tony Ferguson postao je novi Diazov protivnik. Chimaeva su čelnici UFC-a uparili s Kevinom Hollandom, a Li Jingliang i Daniel Rodriguez preostali su kao treći par u ovim rošadama.

Time je kompletiran ‘‘fight card‘‘ za večerašnji event koji starta od ponoći (‘main card‘ počinje u nedjelju od 4:00h ujutro). Međutim, za jednu stvar ostali smo zakinuti u svemu ovome. Snimki tog navodnog sukoba u ‘‘backstageu‘‘ uoči konferencije za medije uopće nije bilo i apsolutno ništa nije procurilo u javnost. Očekivalo se da bi UFC svojim Embedded videom mogao pokriti taj dio, ali to se nije dogodilo. Ipak, UFC je na kraju pružio ponešto sadržaja iz ‘‘backstagea‘‘.

Najjača svjetska MMA organizacija pustila je novi ‘‘trailer‘‘ u sklopu UFC 279 eventa, a ‘‘trailer‘‘ započinje upravo tim scenama. Vidljivo je kako Khamzat Chimaev i Kevin Holland razmjenjuju riječi, a Chimaev je uistinu zakačio Hollanda udarcem nogom. Borci su ekspresno razdvojeni, ali verbalni sukob nastavio se sa sigurne udaljenosti.

Kamere su zabilježile i pojavljivanje Natea Diaza i njegove ekipe, a vidljivo je da su se uistinu bacale boce. Chimaev djeluje poprilično agresivno i nabrijano na sukobe kroz tih nekoliko kadrova, ali najbolje je da sve pogledati sami. Novi UFC-ov ‘‘trailer‘‘ nalazi se pri dnu ovog teksta.

Linker
27. travanj 2024 02:37