UFC

(VIDEO) UFC objavio kandidate za nokaut godine, pogledajte nominacije i glasajte za svog favorita

Rose Namajunas i Weili Zhang

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
UFC i ove godine organizira dodjelu svojih vlastitih nagrada, uz glasovanje vjernih fanova

UFC-ova nagrada za nokaut godine, koju je prošle godine podosta uvjerljivo ponio Joaquin Buckley, ove će godine svog novog vlasnika dobiti između tri borca i jedne borkinje koji su ušli u uži izbor. Dva nokauta došla su u borbama za titulu, jedan je donio poziciju izazivača, dok je jedan predstavio borca od kojeg u budućnosti možemo jako puno očekivati.

Ova dva koji dolaze iz borbi za titulu dogodili su se na istoj priredbi, UFC 261 održanoj 24. travnja. Kamaru Usman tamo je pokazao koliko je napredovao njegov boks te je nokautirao Jorgea Masvidala, dok je Rose Namajunas svoju nominaciju zaslužila zaustavljenjem Weili Zhang i novim usponom na UFC-ov tron. Jiri Prochazka prvog je dana svibnja zaustavio Dominicka Reyesa i osigurao poziciju izazivača, ali i ovu nominaciju, dok je pravi "dark horse" ovogodišnjeg izbora Ignacio Bahamondes. 24-godišnji Čileanac svoju je prvu UFC pobjedu upisao protiv Roosevelta Robertsa, a njegov udarac toliko je impresivan da se nitko neće iznenaditi ako nagrada na kraju pripadne upravo njemu.

Sva četiri nokauta možete vidjeti u UFC-ovom videu objavljenom na njihovoj YouTube stranici.

Vjerujemo kako svatko od vas ima svog favorita, a vjerojatno i nekoga tko je mogao pronaći svoje mjesto među nominiranima, ali ga UFC nije uvrstio. No, isto tako nema sumnja kako bi bilo koga od ovih četvero kandidata bilo nepošteno izostaviti.

Svoj glas možete dati OVDJE.

Linker
12. lipanj 2024 11:47