UFC

(VIDEO) UFC-ov ‘The Thrill and the Agony‘ ponovno oduševljava: Pogledajte što je Gaethje rekao Oliveiri

Charles Oliveira i Justin Gaethje

 Screenshot (youtube, Ufc)
Nova epizoda serijala pokrila je UFC 274 priredbu održanu ranije ovog mjeseca

UFC 274 priredba održana 7. svibnja (peti mjesec) u Phoenixu, obećavala je puno, a teško je reći da nam puno nije i ponudila. Rose Namajunas i Carla Esparza razočarale su u sunaslovnoj borbi večeri, ali neki drugi borci zadovoljili su potrebe fanova.

Michael Chandler i Tony Ferguson bili su garancija uzbudljivog meča, a nakon vrlo zanimljive prve runde, svjedočili smo spektakularnom nokautu od strane Michaela Chandlera. Odličnim ''front kickom'' koji je odsjeo ravno u bradu Fergusona, Chandler je ostavio ''El Cucuyja'' bez svijesti. Dok su doktori pokušavali vratiti svijest Fergusonu, Chandler se popeo na kavez i uzvikivao:

''Gdje je moj sin?''

Hap Whitaker dječak je kojeg su Chandler i njegova supruga Brie posvojili 2018. godine, a maleni Hap Whitaker uživo je svjedočio velikoj pobjedi svog oca.

UFC-ove kamere zabilježile su brojne zanimljive trenutke koji su uslijedili i u ''backstageu'', a zanimljivi trenuci uhvaćeni su i nakon Oliveirine pobjede u meču protiv Justina Gaethjea.

''Udaraš je**no jako'', rekao je Gaethje Brazilcu netom nakon završenog meča.

Iako je ''Do Bronx'' poznatog kao jedan od najvećih majstora partera u UFC-u, njegove udaračke vještine iz borbe u borbu sve su bolje i Gaethje je to potvrdio svojom izjavom.

Oliveira i njegov tim žestoko su proslavili pobjedu, a emocije su im bile dodatno pojačane nakon svih problema koji su ih snašli s Charlesovim padom na vagi.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u novoj epizodi UFC-ova serijala ''The Thrill and the Agony''. Skraćenu verziju možete pogledati na YouTubeu kroz video koji se nalazi pri dnu ovog teksta, a dulja verzija dostupna je na UFC-ovom Fight Passu.

Linker
26. travanj 2024 19:21