UFC

(VIDEO) UFC pustio novu najavu svoje sljedeće PPV priredbe: Adesanya i Cannonier u glavnim su ulogama

Jared Cannonier

 Screenshot (youtube, Ufc)
Dva tjedna dijele nas od sjajnog UFC 276 eventa kojim će UFC otvoriti sedmi mjesec ove godine

Iako nas još dvije jako dobre UFC-ove priredbe očekuju u tekućem mjesecu, MMA fanovi, ali i sami UFC, polako se okreću velikom sedmom mjesecu.

Zašto veliki? Zato što nudi dvije PPV priredbe s pregršt fantastičnih mečeva. Srpanj (sedmi mjesec) će startati UFC 276 eventom, a predvodit će ga Israel Adesanya i Jared Cannonier. Izzy će pokušati doći do pete obrane pojasa u srednjoj kategoriji, a Jared Cannonier u meč ulazi kao veliki autsajder.

''Killa Gorilla'' stilski bi trebao odgovarati Israelu Adesanyi. Naime, Cannonier je borac koji preferira stojku, a to je područje u kojem je Adesanya zapravo najjači. Dodamo li u jednadžbu veliku razliku u brzini i tehničkoj kvaliteti, jasno je zašto je Adesanya velik favorit.

Cannonierovi aduti leže u njegovoj nevjerojatnoj snazi i udarcu kojim može nokautirati protivnika u svakom trenutku. Uostalom, ovo je MMA i iznenađenjima svjedočimo poprilično često.

Jared Cannonier svakako nije borac kojeg se može podcijeniti jer s razlogom se bori za titulu. Čak je i Israel Adesanya više puta isticao kako se želi boriti i s njim jer ga smatra kvalitetnim borcem.

''Znam da sam najbolji na svijetu, jer nikad ne biram lake protivnike. Uvijek tražim najteže izazove. Puno je ubojica, ali ja sam spreman za bilo koga!'', poruka je Israela Adesanye u novoj UFC-ovoj najavi meča između njega i Cannoniera.

''Mogu pobijediti bilo kojeg tipa na ovom planetu. Stoga, Adesanya, ovdje sam i spreman sam.'', poruka je Cannoniera za prvaka, a Izzy je uzvratio odgovorom:

''Pazi što želiš.''

Spomenuta UFC-ova najava naziva ''No Easy Out'' traje nešto kraće od dvije minute, ali isplati ju se pogledati. Kako se budemo približavali UFC 276 eventu, najave će postajati opsežnije i dulje, ali i ovo je zasad dovoljno da nas počne nabrijavati na ono što donosi početak sedmog mjeseca (02.07.).

Najavu možete pogledati pri dnu teksta.

Linker
27. travanj 2024 01:12