UFC

(VIDEO) UFC se vraća ovoga vikenda i časti nas besplatnom borbom! Pogledajte kako je Johnny Walker završio Iona Cutelabu

Johnny Walker 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Nadamo se samo da ovoga puta neće biti potrebe za ovakvim situacijama u kojima liječnik tijekom meča ulazi u kavez, ali i da će Ankalaev paziti kako i kada baca koljena

U desetom mjesecu prošle godine, na UFC 294 priredbi susreli su se Johnny Walker i Magomed Ankalaev. U drugoj polovici prve runde Anakalaev je Walkera pogodio ilegalnim koljenom dok je ovaj bio dolje, što je sudac vidio i razdvojio borce. Walkeru je dodijeljeno vrijeme za oporavak, a u međuvremenu je pozvan i liječnik.

Nije Walker izgledao previše uzdrmano, a svi su očekivali da će nastaviti meč. Liječnik mu je krenuo postavljati pitanja, no odmah se vidjelo da se zbog jezične barijere ne razumiju dobro. Isti taj liječnik je Walkera pitao je li svjestan u kojem se gradu bori, na što je Brazilac odgovorio: ‘‘u pustinji‘‘.

Iako Walker nije puno pogriješio, čuvši to, sudac je odmahuno rukama i prekinuo je meč. Sve je to izazvalo veliki bijes i Walkera i Ankalaeva u kavezu, a Dana White je nakon cijelog bizarnog događaja rekao kako će ovu borbu ponovno dogovoriti što je prije moguće.

Kako je rekao, tako će i biti jer se UFC konačno vraća ovoga tjedna, a priredbu u UFC-ovom Apexu će predvoditi upravo gore navedeni dvojac. Nadamo se samo da ovoga puta neće biti potrebe za ovakvim situacijama u kojima liječnik tijekom meča ulazi u kavez, ali i da će Ankalaev paziti kako i kada baca koljena.

Priredba je na rasporedu ove subote, a dok čekamo, valja se prisjetiti jednog od boljih nastupa Johnnyja Walkera u posljednje vrijeme. Krajem 2022. godine je ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi svladao Iona Cutelabu na UFC 279 priredbi, a UFC nas je odlučio počastiti besplatnom snimkom upravo tog meča.

Linker
25. travanj 2024 08:10