UFC

Uroš Medić sjajnim je aperkatom u prvoj rundi pobijedio veterana Tima Meansa te se približio Top 15 listi UFC-ove velter kategorije!

Uroš Medić

 Screenshot (twitter, Ufc)
Sjajna izvedba borca srpskih korijena s adresom na samoj sjeveru SAD-a, veteran je pao u prvoj rundi čime je Medić upisao četvrtu pobjedu u UFC-u

Uroš "The Doctor" Medić (10-2) ekspresno je pobijedio veterana UFC-ove velter kategorije Tima "The Dirty Birda" Meansa (33-16). Borac novosadskih korijena s adresom na Aljasci ušao je u meč odlučno, imao je malih poteškoća na žici no onda je tempirao svoj ubojiti udarac.

Prva runda je započela odmjeravanjem na sredini, a onda je Means ušao u "underhook" poziciju. Daniel Cormier je objašnjavao što bi svaki borac trebao uraditi. Medić se izvukao sa žice te je pogodio Meansa s dva dobra low kicka. Nakon toga TIm Means opet kreće hrvati te pokušava na džudaški parirati Mediću koji odmah ustaje s poda. Borba nakon dvije minute prve runde se seli na sredinu ringa gdje Medić tempira ubojit lijevi aperkat. Means je spuštao svoje težište kako bi ga krenuo rušiti no Uroš Medić je pokazao da je vježbao ove situacije koje su mu očito postali automatizmi.

"Zašto ne slaviš" pitao je Daniel Cormier Medića koji je odgovorio da je uložio puno truda u ovo. "Nije samo ovaj meč, zadnji protivnik je imao sreće. Radio sam samo udaračke tehnike tri mjeseca i onda su mi zamijenili protivnika koji je dominantno hrvač. Nisam vidio udarac, pustite mi snimku" rekao je "The Doctor" nakon svoje pobjede.

Predstavnik "Kings MMA" kluba više je puta javno istupao s stavom da zaslužuje biti nagrađen s Performance bonusima zbog svojih izvedbi u prošlim borbama, ovog puta bi se trebalo dogoditi pravo čudo da ne dobije Performance of the Night bonus.

UFC-ovi komentatori su konstatirali na kraju da se Uroš Medić "opasno" približio da bude rangiran na UFC-ovoj listi velter boraca.

Linker
06. svibanj 2024 15:03