UFC

(VIDEO) 'Volim te Donalde!' Pogledajte što se sve događalo nakon UFC 246!

Cerrone vs. McGregor
 screenshot/Youtube
UFC 246 priredba dočekala je i svoje 'The Thrill and the Agony' izdanje u kojem možemo iz drugog kuta vidjeti što se događalo nakon borbi održanih u T-Mobile Areni.

Na Youtubeu UFC-a postavljen je kao i obično "Sneak Peek" koji se tiče glavne borbe na programu, a ovoga puta to je bila ona između Conora McGregora i Donalda Cerronea. Možemo vidjeti što je bilo prvo što je Irac rekao svom protivniku u kavezu, kao i to kako su na kraj borbe reagirali timovi, ali i obitelji boraca.

Tu je i emotivan trenutak Conora McGregora i Cerroneove bake, kao i slavlje u svlačionici na koje je došao i Dana White uz izjave kako mu više nitko neće govoriti da se Conor ne može boriti u velter kategoriji. Koliko se sjećamo, to je zapravo on izjavio u vezi borbe McGregora i Masvidala, no ovo nije prvi niti zadnji put da predsjednik UFC-a mijenja svoje mišljenje.

Spomenuti "Sneak Peek" nalazi se ispod teksta. Cijelu epizodu, u kojoj možete vidjeti što se događalo i nakon preostalih UFC 246 borbi, možete pogledati na UFC Fight Pass servisu.

Linker
15. travanj 2024 13:35