UFC

Volkanovski se urnebesnim videom našalio na račun teza o njegovoj starosti uoči okršaja s Topurijom

Alexander Volkanovski

 Screenshot/Twitter (Sportsbet)
Prvak perolake divizije na vrlo je duhovit i kreativan način odgovorio svima koji sumnjaju on da više nije ‘onaj isti‘

Tjedan dana dijeli nas od UFC 298 priredbe u Anaheimu (Kalifornija, Sjedinjene Američke Države), koju će predvoditi okršaj Aleksandra Volkanovskog i Ilije Topurije za titulu perolake divizije. Bit će to povratak popularnog "Volka" u njegovu kategoriju nakon ponovnog "izleta" u "lightweight" gdje je, po drugi puta, izgubio od Islama Makhacheva u meču za pojas.

Iskre na relaciji između aktualnog "featherweight" prvaka i trećeg izazivača frcaju već neko vrijeme, a u dijelu borilačke publike sve je učestaliji i narativ o Tome kako Volkanovskog sustižu godine i kako, nakon dva vezana poraza od Makhacheva, više nije "onaj stari", te bi, posljedično tome, mogao izgubiti tron u okršaju s osam godina mlađim Topurijom. Takve su teze, dakako, stigle i do samog Volkanovskog - a on je odlučio odgovoriti na vrlo kreativan i duhovit način.

Prvak UFC-ove perolake divizije, naime, u suradnji sa Sportsbetom, snimio je šaljivi video u kojem glumi osobu u poznim godinama, te živi životom svojstvenim umirovljenicima, a što uključuje, između ostalog, vrtlarenje, spremanje zimnice, drijemanje tijekom dana, svađu s mrzovoljnim susjedima i slično. "Volkov" urnebesni video možete pogledati u nastavku.

Linker
07. svibanj 2024 13:30