UFC

(VIDEO) Vraća li se Chad Mendes? Bivši trostruki izazivač oduševio snimkom s treninga!

 screenshot (Instagram)
Poznati član Teama Alpha Male zaigrao se s maštom svojih fanova

Prošle su dvije godine otkako je Chad Mendes odradio svoju posljednju borbu u UFC-ovom Octagonu. U njoj je poražen od Alexandra Volkonovskog te je nakon nje odabrao mirovinu. Posvetio se Mendes nakon toga obitelji i svojoj najvećoj strasti, lovu. S treninga nije objavljivao previše materijala pa se teško moglo zaključiti u kakvoj je formi, sve do sada.

35-godišnji bivši trostruki izazivač za titulu UFC prvaka perolake kategorije objavio je na Instagramu snimku iz koje se lako može zaključiti kako je održavao formu. Borac koji je zapravo u prvom planu bio poznat po eksplozivnom hrvanju i kondiciji ovim je putem prezentirao impresivnu brzinu boksačkih udaraca na fokuserima pa ne treba čuditi što su se mnogi upitali znači li to da planira povratak. U komentarima Instagram objave malo ga je na tu temu "bocnuo" i njegov prijatelj te vlasnik Teama Alpha Male, Urijah Faber.

Mendes je u karijeri upisao 18 pobjeda i pet poraza, od čega omjer 9-5 otpada na UFC nastupe. Dva puta poražen je u borbi za titulu od Jose Alda, a borio se i za privremenu titulu protiv Conora McGregora. Osim Volkanovskog gubio je još od Frankieja Edgara, a između dvije borbe protiv Alda je doslovno počistio ostatak divizije. Svakako je jedan od najboljih boraca u povijesti UFC-ove perolake kategorije, a činjenica da mu je tek 35 godina vrlo realnim čini njegov eventualni povratak. Naravno, ako mu se vratila želja i motivacija, zbog nedostatka koje je sa svime i prestao.

Linker
24. travanj 2024 07:28