UFC

(VIDEO) Yan snimkom s treninga poslao Sterlingu upozorenje na ono što ga čeka 6. ožujka

Petr Yan
 Getty Images/ UFC/Sputnik via AFP
Nastavlja se prepucavanje sudionika iduće borbe za UFC titulu bantam kategorije

Još je samo malo vremena preostalo do prve obrane titule prvaka bantam kategorije za Petra Yana. Ujedno, iako je vlasnik pojasa prvaka, Rusu će to biti prva borba uopće protiv borca koji se u trenutku borbe nalazi unutar Top 5 poretka ljestvice izazivača. Znači, borba bi mu trebala poslužiti kao potvrda toga da je pojas kod njega zbog kvalitete, a ne zbog onoga što mnogi navode. Činjenice da je borbu za titulu izborio pobjedom nad Urijahom Faberom, a titulu pobjedom nad Joseom Aldom, koji je u tom trenutku imao omjer 0-1 u kategoriji.

Sterling će tako prema mišljenju mnogih biti prvi pravi elitni ispit za njega, budući da se radi o apsolutno jedinom relevantnom izazivaču i borcu s nizom od pet pobjeda, među kojima se nalaze one nad Pedrom Munhozom i Coryjem Sandhagenom.

Njih dvojica već se neko vrijeme prepucavaju preko medija i društvenih mreža, a sad je novo podbadanje došlo od strane prvaka, u obliku snimke s treninga, na kojoj laktovima udara vreću u parteru.

"Aljo je na**bao", napisao je Yan uz objavu snimke na Twitteru.

Njih dvojica borit će se na fenomenalnoj priredbi koja sadrži čak tri borbe za titulu UFC prvaka ili prvakinje. Glavna borba je ona između prvaka poluteške kategorije Jana Blachowicza i Israela Adesanye, inače prvaka srednje kategorije, ali ovim putem izazivača. Tu je i borba za titulu ženske perolake kategorije između Amande Nunes i Megan Anderson.

Poznavajući povijest odnosa ove dvojice, vrlo skoro bismo trebali očekivati odgovor Sterlinga, možda također u obliku nekog videa sličnog sadržaja.

Linker
14. travanj 2024 16:12